Bitlis İl Emniyet Müdürü Şensoy'dan Başkan Mutlu'ya Ziyaret
Bitlis İl Emniyet Müdürü Koray Şensoy, Güroymak Belediye Başkanı Eşref Mutlu'yu makamında ziyaret etti.
Bitlis İl Emniyet Müdürü Koray Şensoy, Güroymak Belediye Başkanı Eşref Mutlu’yu makamında ziyaret etti. Samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyarette şehirde yürütülen çalışmalar ve kurumlar arası iş birliği konuları değerlendirildi.
Belediye Başkanı Eşref Mutlu, yeni görev yeri dolayısıyla İl Emniyet Müdürü Şensoy’u tebrik ederek başarı dileklerinde bulundu. Başkan Mutlu, nazik ziyaretlerinden dolayı Şensoy’a teşekkür etti.
Güroymak Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, ziyaretin birlik ve dayanışmayı güçlendirdiği vurgulandı. Belediye yönetimi, kamu kurumları arasındaki iş birliğinin şehir için olumlu sonuçlar doğurmaya devam edeceğini belirtti.
Güroymak Belediyesi Basın Servisi
Bakmadan Geçme