Başkan Yıldız, 2026'ya nöbetteki kamu çalışanlarını ziyaret ederek girdi
Adalet ve Kalkınma Partisi Ağrı İl Başkanı İlhami Yıldız, yeni yıla girerken kent merkezinde gerçekleştirdiği ziyaretlerle kamu çalışanlarının yanında oldu.
2025 yılının son saatlerinde programına başlayan Başkan Yıldız, ilk olarak görev başındaki güvenlik güçlerini ziyaret ederek yeni yıllarını tebrik etti. Ziyaretlerde, yılbaşını ailelerinden uzakta ve mesai başında geçiren personelle sohbet eden Yıldız, fedakârca yürütülen görevler dolayısıyla teşekkürlerini iletti.
Programın devamında Başkan Yıldız, Ağrı Merkez 3 Nolu Acil Ambulans İstasyonu’na sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Yeni yıla nöbette giren 112 Acil Sağlık çalışanlarıyla bir araya gelen Yıldız, istasyon personeline moral verdi. Ziyaret sırasında 112 Personel Şefi Atila Dinler’den istasyonun işleyişi, personelin sahada karşılaştığı sorunlar ve ihtiyaçlar hakkında bilgi aldı.
“Nöbette olanları yalnız bırakmak istemedik”
Ziyaretlerin ardından açıklamalarda bulunan İl Başkanı İlhami Yıldız, yılbaşı gecesini görev başında geçiren kamu çalışanlarının önemine dikkat çekerek şu ifadeleri kullandı:
“2026 yılına girerken yılbaşını nöbette geçiren kamu çalışanlarımızı yalnız bırakmak istemedik. Güvenlik güçlerimizden sağlık çalışanlarımıza kadar herkesin büyük bir özveriyle görev yaptığını görüyoruz. Nöbet alanlarını ziyaret ederek onlara moral vermeye çalıştık. 2026 yılının tüm dünyaya, ülkemize ve özellikle ilimize hayırlar getirmesini diliyorum. Bizler de yeni yılda aynı kararlılık ve azimle çalışmalarımızı sürdüreceğiz.”
Ziyaretler, hatıra fotoğraflarının çekilmesi ve yeni yıl dileklerinin paylaşılmasıyla sona erdi.
Bakmadan Geçme

