Başkan Tanğlay'dan Minik Öğrencilere Anlamlı Ziyaret
Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, İdris-i Bitlisî İlkokulu'nu ziyaret ederek öğrencilere boyama seti hediye etti.
Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, İdris-i Bitlisî İlkokulu’nu ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi. Sıcak ve samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyarette Başkan Tanğlay, minik öğrencilere boyama seti hediye ederek onların sevincine ortak oldu.
Ziyaret kapsamında okul idarecileri ve öğretmenlerle de bir araya gelen Başkan Tanğlay, eğitim alanında yürütülen çalışmalar ve ihtiyaçlar hakkında bilgi aldı. Eğitim camiasının görüş ve önerilerini dinleyen Tanğlay, öğretmenlerle samimi bir sohbet gerçekleştirdi.

Öğrencilerle yakından ilgilenen Başkan Tanğlay, onlarla sohbet ederek keyifli anlar paylaştı ve hatıra fotoğrafı çektirdi.
Ziyaretin sonunda açıklamalarda bulunan Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, “Geleceğimizin teminatı olan yavrularımızın eğitim hayatlarında başarılar diliyorum. Fedakârca görev yapan değerli öğretmenlerimize de emekleri ve özverili çalışmaları için teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.
Bitlis Belediyesi, eğitime ve çocuklara yönelik destekleyici faaliyetlerine önümüzdeki süreçte de devam edecek.
Bitlis Belediyesi Basın Servisi
Bakmadan Geçme