Bakanlık KPSS şartsız işçi alıyor!

Bakanlık KPSS şartsız işçi alıyor!
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, lise mezunu adaylar arasından belirli kadrolara işçi alımı yapacağını duyurdu.

İlan, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden gerçekleştirilecek ve hiçbir kadro için adaylardan KPSS puanı şartı aranmayacak. İşte ilana ilişkin detaylar:

Kadrolar ve Başvuru Şartları

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Tarama Uzmanı, Tarama Uzman Yardımcısı, Sınırlı Kaptan, Gemi Elektrikçisi, Usta Gemici, Yağcı ve Gemi Aşçısı kadrolarına toplamda 69 sürekli işçi alımı yapacak. Başvuracak adaylardan en az lise mezunu olmaları isteniyor.

Başvuru Süreci ve Detaylar

Başvurular, 5 Nisan tarihine kadar Türkiye İş Kurumu'nun internet sitesi üzerinden alınacak. Başvuru sonrasında İŞKUR tarafından Bakanlığa gönderilecek listede yer alan adaylardan gerekli belgeler istenecek. Belgelerin incelenmesi sonucunda şartları sağlayan adaylar arasından noter kura çekilişiyle asıl ve yedek adaylar belirlenecek.

Kura Çekilişi ve Sınav Süreci

Sözlü ve/veya uygulamalı sınavlara katılacak adaylar için noter kura çekilişi, 6 Mayıs tarihinde Bakanlık merkez kampüsünde gerçekleştirilecek.

Duyurular ve İletişim Bilgileri

Tüm duyurular, Bakanlık internet sitesi üzerinden yayımlanacak. Adaylar, www.uab.gov.tr/duyurular adresinden güncel bilgilere erişebilirler.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın bu alımla istihdama katkı sağlaması beklenirken, adaylar için başvuru sürecinin ve kura çekilişinin adil ve şeffaf bir şekilde yürütülmesi önem taşıyor.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.