Bahçelievler belediyesi hangi parti?

Bahçelievler belediyesi hangi parti?
Bahçelievler Belediyesi hangi partide? Bahçelievler Belediye Başkanı kimdir? 2019 Bahçelievler yerel seçim sonuçları...

Bahçelievler, Türkiye'nin kalabalık ilçelerinden biri olup, yerel seçimlerde hangi partiye oy verdiği sıklıkla merak ediliyor. İşte bu önemli sorunun cevabı ve 2019 yerel seçim sonuçları...

Bahçelievler Belediyesi Hangi Partide?

Bahçelievler Belediyesi'nin siyasi kimliği, 2019 yerel seçimlerinde netlik kazandı. Bu seçimlerde Bahçelievler'de 1.236 sandıkta oy kullanıldı ve sonuçlar AK Parti'nin lehine oldu. Bahçelievler Belediyesi, %49,89 oy oranı ve 169.414 oy ile AK Parti'nin kazandığı bir belediyedir.

Bahçelievler Belediye Başkanı Kimdir?

Bahçelievler Belediye Başkanı, AK Parti'nin adayı Dr. Hakan Bahadır'dır. Dr. Hakan Bahadır, İstanbul'da doğmuş ve eğitimini burada tamamlamıştır. Tıp eğitimi alarak sağlık sektöründe önemli görevler üstlenen Bahadır, AK Parti'nin kuruluşundan bu yana aktif olarak parti içinde yer almış ve Bahçelievler'de önemli siyasi çalışmalara imza atmıştır. 31 Mart 2019 seçimlerinde %49,89 oy alarak Bahçelievler Belediye Başkanı seçilmiş ve görevine devam etmektedir.

Bahçelievler Belediyesi'nin siyasi duruşu ve belediye başkanının kimliği, ilçenin siyasi ve sosyal yapısını şekillendiriyor. Bu durum, ilçe sakinleri tarafından da yakından takip ediliyor ve seçim dönemlerinde büyük önem taşıyor. (HABER MERKEZİ)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.