ASHM'de aylık değerlendirme toplantısı yapıldı
Ağrı Vali Yardımcısı Tarık Buğra Seyhan başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, il genelindeki sosyal hizmet faaliyetleri değerlendirilirken yeni dönem hedefleri ele alındı.
Haberin Özeti
- • Ağrı Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'nün aylık değerlendirme toplantısı, Vali Yardımcısı Tarık Buğra Seyhan başkanlığında geniş katılımla gerçekleşti.
- • Toplantıda, il genelindeki sosyal hizmet faaliyetleri, devam eden projeler ve dezavantajlı gruplara yönelik hizmetlerin etkinliği ele alındı.
- • İl Müdürü Ertaç Baki, hizmet kalitesini artırma ve kurum içi koordinasyonu güçlendirme hedefini vurgulayarak gelecek dönem yol haritası belirlendiğini belirtti.
Ağrı Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından yapılan paylaşım doğrultusunda, kurumun aylık değerlendirme toplantısı geniş katılımla gerçekleştirildi. Toplantıya Vali Yardımcısı Tarık Buğra Seyhan başkanlık ederken, İl Müdürü Ertaç Baki, il müdür yardımcıları, kuruluş müdürleri ve birim sorumluları da katılım sağladı.
Toplantıda, il genelinde yürütülen sosyal hizmet faaliyetleri, devam eden projeler ve vatandaşlara sunulan hizmetlerin mevcut durumu kapsamlı şekilde ele alındı. Özellikle dezavantajlı gruplara yönelik hizmetlerin etkinliği, sahadaki uygulamalar ve karşılaşılan sorunlar üzerine değerlendirmelerde bulunuldu.
Kurumlar arası koordinasyonun güçlendirilmesi, hizmet kalitesinin artırılması ve ihtiyaç odaklı çalışmaların sürdürülmesi konularının da gündeme geldiği toplantıda, önümüzdeki süreçte yapılacak çalışmalar için yol haritası belirlendi.
Toplantıda konuşan İl Müdürü Ertaç Baki, sosyal hizmetlerin toplumun her kesimine ulaşmasının önemine dikkat çekerek, “Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına hızlı ve etkin şekilde cevap verebilmek adına tüm ekiplerimizle sahadayız. Kurum olarak özellikle çocuklar, kadınlar, yaşlılar ve engelli bireyler başta olmak üzere toplumun her kesimine yönelik hizmetlerimizi titizlikle sürdürüyoruz. Bu tür değerlendirme toplantıları, eksiklikleri görmemiz ve hizmet kalitemizi daha da artırmamız açısından büyük önem taşıyor” ifadelerini kullandı.
Toplantının, hizmetlerin daha etkin yürütülmesi ve kurum içi koordinasyonun güçlendirilmesi açısından verimli geçtiği belirtildi.
Bakmadan Geçme
