Asansör boşluğuna düşen yaşlı adam ölümden döndü
Ağrı'nın Bahçelievler Mahallesi'nde bir apartmanın asansör boşluğuna düşen yaşlı adam ölümden döndü. Yaşlı adamı kurtarmak için sağlık ekipleri ve itfaiye seferber oldu.
Ağrı’nın Bahçelievler Mahallesi’nde bir apartmanın asansör boşluğuna düşen yaşlı adam ölümden döndü. Yaşlı adamı kurtarmak için sağlık ekipleri ve itfaiye seferber oldu.
Ağrı’da öğlen saatlerinde bir yakınının evine gittiği öğrenilen İbrahim Y. Adlı şahıs, bir anda dengesini kaybederek asansör boşluğuna düştü. Apartman sakinlerinin 112’ye durumu bildirmesi ile bölgeye çok sayıda kurtarma ekibi geldi. Kafasında darbe aldığı belirtilen İbrahim Y. Uzun uğraşlar sonucu asansör boşluğundan çıkarılarak ilk müdahalesi apartman boşluğunda yapıldı.
Sağlık görevlilerinin müdahale ettiği yaşlı adam daha sonra ambulansla Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.
Bakmadan Geçme





