Amcamız Seyyid Tahir Özışık son yolculuğuna uğurlandı!

Amcamız Seyyid Tahir Özışık son yolculuğuna uğurlandı!
Seyyid ailesinin önde gelen isimlerinden olan ve dün hakkın rahmetine kavuşan Seyyid Tahir Özışık, son yolculuğuna uğurlandı.

Ataşehir Mimar Sinan Camisi’nde düzenlenen cenaze namazına siyaset, medya ve iş dünyasından çok sayıda isim katıldı. Cenazeye TBMM Başkanı AK Parti İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Eski Ulaştırma Bakanı Ahmet Aslan, Eski Bakan Erdoğan Bayraktar, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Usal, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, CHP Milletvekili Levent Gültekin, Barış Yarkadaş, Mustafa Sarıgül, Mehmet Sevigen, Cübbeli Ahmet Hoca, İş Adamı Ali Ağaoğlu, Mete Yarar ve Ağrı, Kars, Iğdır, Kayseri ve İstanbul gibi birçok şehirden gelen Seyyid ailesine mensup binlerce kişi katıldı.

Öğle namazını müteakip Ataşehir Mimar Sinan Camiinde kılınan cenaze namazı sonrası aile adına İnternet haber Yayın Grubu'nun sahibi Hadi Özışık ve kardeşleri Süleyman Özışık, Baki Özışık, Vahap Özışık, Mehmet Özışık taziyeleri kabul ettiler.

Tahir Özışık’ın cenazesi tekbirler eşliğinde toprağa verildi.

BİNALİ YILDIRIM HADİ ÖZIŞIK'A TAZİYELERİNİ SUNDU:

TBMM Başkanı AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, İnternethaber Yayın Grubu'nun sahibi Hadi Özışık'a taziyelerini sunarak aileye başsağlığı diledi.

SOYLU ÖZIŞIK AİLESİNİ YALNIZ BIRAKMADI

Cenazede Özışık ailesini yanız bırakmayan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da İnternethaber Yayın Grubu Genel Müdürü Mehmet Özışık'a taziye dileklerini iletti.Aileyi uzun süre yalnız bırakmayan Soylu, Seyyid Tahir Özışık'ın eşi Cemile Özışık'ın yanına giderek taziye dileğinde bulundu.

ALİ AĞAOĞLU TAZİYELERİNİ İLETTİ

Cenazeye iş adamı Ali Ağaoğlu da katıldı. CHP İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu, ve İstanbul Emniye Müdürü Mustafa Çalışkan ise cenazeye çelenk gönderdi.

 

GAZETECİ ARKADAŞLARI ÖZIŞIK AİLESİNİ YALNIZ BIRAKMADI

Büyük bir kalabalığın katıldığı cenazede Hadi Özışık'ı gazeteci arkadaşları da yalnız bırakmadı. Cenazeye Candaş Tolga, Ersoy Dede, Kemak Öztürk, Hikmet Genç, Serkan Kelenciler, Mevlüt Tezel, Veyis Ateş katıldı.

CÜBBELİ AHMET HOCA: BU HOCAMIZ ŞEFAAT EDECEK MERTEBEDEDİR

Yayınladığı taziye mesajında "Bazı cenazeler vardır ki kendilerine iştirak edenlere şefaat ederler. Umarız ki bu hocamız inşallah cenaze namazında hazır bulunanlara şefaat edecek mertebededir'' diyen Cübbeli Ahmet Hoca da cenazeye katıldı.

tahiramca-002.jpgtahiramca2-001.jpgtahiramca3-001.jpgtahiramca4.jpg

tahiramca5.jpgtahiramca6.jpgtahiramca7.jpg

tahiramca8.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.