• Haberler
  • Ağrı
  • AK Parti Ağrı Kadın Kolları Teşkilatı İstişare Toplantısında bir araya geldi

AK Parti Ağrı Kadın Kolları Teşkilatı İstişare Toplantısında bir araya geldi

AK Parti Ağrı Kadın Kolları teşkilatı, Genel Merkez MKYK Üyesi Dilan Özmen Özgün'ün katılımıyla düzenlenen istişare toplantısında saha çalışmaları ve yeni dönem hedeflerini değerlendirdi.

WhatsApp

AĞRI KARAKÖSE HABER WhatsApp Kanalını Takip Et

En güncel haberler için bizi WhatsApp kanalımızdan takip edin!

WhatsApp TAKİP ET

Haberin Özeti

  • AK Parti Ağrı Kadın Kolları Teşkilatı, Genel Merkez MKYK Üyesi Dilan Özmen Özgün katılımıyla istişare toplantısı düzenledi.
  • Toplantıda, teşkilatların saha faaliyetleri, kadınların sosyal hayata katılımı ve yeni döneme ilişkin yol haritası değerlendirildi.
  • Kadın kolları, birlik ve koordinasyonla teşkilat yapısını güçlendirerek vatandaş odaklı çalışmalarını sürdürme kararı aldı.

AK Parti Ağrı Kadın Kolları Başkanlığı, teşkilat çalışmalarını daha etkin hale getirmek ve yeni döneme ilişkin yol haritasını belirlemek amacıyla kapsamlı bir istişare toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda, kadın kollarının yürüttüğü çalışmalar değerlendirilirken önümüzdeki süreçte izlenecek stratejiler de masaya yatırıldı.

Programa AK Parti Genel Merkez Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi Dilan Özmen Özgün, AK Parti Ağrı İl Kadın Kolları Başkanı Zeynep Eldem, İl Kadın Kolları Teşkilat Başkanı Fatma Alpaslan Yılmaz, ilçe kadın kolları başkanları, mahalle başkanları ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.

Toplantıda teşkilatların sahadaki faaliyetleri, vatandaşlarla kurulan iletişim, kadınların sosyal ve siyasal hayata katılımını artırmaya yönelik çalışmalar ile önümüzdeki dönemde gerçekleştirilecek organizasyonlar ele alındı. Katılımcılar, birlik ve koordinasyon içerisinde yürütülecek çalışmalarla teşkilat yapısının daha da güçlendirilmesi konusunda görüş alışverişinde bulundu.

AK Parti'nin teşkilat odaklı çalışma anlayışının önemine dikkat çekilen toplantıda, mahallelerden ilçe teşkilatlarına kadar tüm kademelerde uyumlu çalışmanın partinin sahadaki etkinliğini artıracağı vurgulandı.

AK Parti Ağrı Kadın Kolları Teşkilatı istişare toplantısında bir araya geldi

Toplantının ardından değerlendirmelerde bulunan AK Parti Genel Merkez MKYK Üyesi Dilan Özmen Özgün, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"Ağrı İl Kadın Kolları Başkanımız Zeynep Eldem ve İl Kadın Kolu Teşkilat Başkanımız Fatma Alpaslan Yılmaz ile birlikte ilçe kadın kolları başkanlarımız, mahalle başkanlarımız ve teşkilat mensuplarımızın katılımıyla istişare toplantımızı gerçekleştirdik. Teşkilat çalışmalarımızı değerlendirerek önümüzdeki döneme ilişkin yol haritamızı istişare ettik. Durmak yok yola devam."

AK Parti Ağrı Kadın Kolları Teşkilatı istişare toplantısında bir araya geldi

Karaköse Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme