• Haberler
  • Ağrı
  • AK Parti Ağrı İl Yönetimi haftalık toplantıda bir araya geldi

AK Parti Ağrı İl Yönetimi haftalık toplantıda bir araya geldi

AK Parti Ağrı İl Başkanı İlhami Yıldız başkanlığında gerçekleştirilen haftalık yönetim kurulu toplantısında, kentte yürütülen çalışmalar ve yeni dönem planlamaları değerlendirildi.

WhatsApp

AĞRI KARAKÖSE HABER WhatsApp Kanalını Takip Et

En güncel haberler için bizi WhatsApp kanalımızdan takip edin!

WhatsApp TAKİP ET

Haberin Özeti

  • AK Parti Ağrı İl Yönetimi, İl Başkanı İlhami Yıldız başkanlığında haftalık yönetim kurulu toplantısını parti binasında gerçekleştirdi.
  • Toplantıda, kentteki devam eden yatırımlar, teşkilat faaliyetleri, vatandaş talepleri ve Ağrı'nın gündemi masaya yatırıldı.
  • Başkan Yıldız, Ağrı'ya daha güçlü hizmet için birlik mesajı verirken, etkin teşkilat çalışması kararı alındı.

AK Parti Ağrı İl Başkanlığı'nın haftalık yönetim kurulu toplantısı, AK Parti Ağrı İl Başkanı İlhami Yıldız başkanlığında gerçekleştirildi. Parti binasında düzenlenen toplantıda, Ağrı'nın gündemindeki konular ele alınırken, teşkilat çalışmaları ve vatandaşlardan gelen talepler üzerine değerlendirmelerde bulunuldu.

Toplantıda, kent genelinde devam eden yatırımlar, teşkilat faaliyetleri ve önümüzdeki süreçte hayata geçirilmesi planlanan çalışmalar masaya yatırıldı. Yönetim kurulu üyeleri, Ağrı'nın gelişimine katkı sağlayacak projeler konusunda görüş alışverişinde bulunurken, vatandaşların beklenti ve ihtiyaçlarına yönelik yapılabilecek çalışmalar da değerlendirildi.

AK Parti Ağrı İl Başkanı İlhami Yıldız, toplantıda yaptığı değerlendirmede birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya devam ettiklerini belirterek, Ağrı'nın her alanda daha güçlü bir konuma ulaşması için gayret gösterdiklerini ifade etti.

AK Parti Ağrı İl Başkanı İlhami Yıldız yaptığı açıklamada, “Haftalık yönetim kurulu toplantımızı gerçekleştirdik. Ağrı’mıza daha güçlü hizmet sunabilmek adına fikir alışverişinde bulunduk. Şehrimizin ihtiyaçlarını, vatandaşlarımızın taleplerini ve teşkilat çalışmalarımızı değerlendirdik. Ağrı için durmadan çalışmaya, üretmeye ve hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

AK Parti Ağrı İl Yönetimi haftalık toplantıda bir araya geldi

Toplantının sonunda teşkilat çalışmalarının daha etkin şekilde sürdürülmesi ve vatandaşlarla iletişimin güçlendirilmesine yönelik kararlar alınırken, önümüzdeki dönemde gerçekleştirilecek programlar hakkında da istişarelerde bulunuldu.

Karaköse Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme