AK Parti Ağrı İl Başkanı Yıldız, pancar hasadında çiftçilerle buluştu
AK Parti Ağrı İl Başkanı İlhamı Yıldız, pancar hasadı programında çiftçilerle bir araya gelerek üretime ve tarıma verilen önemi vurguladı.

Ağrı’da tarım sezonunun en hareketli dönemlerinden biri olan pancar hasadı, bu yıl da üreticilerin yoğun emeğiyle devam ediyor. AK Parti Ağrı İl Başkanı İlhamı Yıldız, beraberinde AK Parti Ağrı Tanıtım ve Medya Başkanı Ömer Faruk Atalay ile birlikte köylerde düzenlenen pancar hasadı programına katıldı. Programa ayrıca Ağrı İl Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Hüseyinoğlu da eşlik etti.
Tarlada üreticilerle bir araya gelen İl Başkanı Yıldız, çiftçilerin çalışmasını yerinde inceleyerek hasat dönemine ilişkin bilgi aldı. Pancar tarlasında çiftçilerle sohbet eden Yıldız, üretimin ve alın terinin önemine dikkat çekti:
“Bugün sahada üreticilerimizin emeklerine birebir tanıklık ediyoruz. Bu toprakların bereketi, bu insanların gayretiyle birleştiğinde Türkiye daha da güçleniyor.” ifadelerini kullandı.
Bakmadan Geçme




