Ağrı'ya yeni 29 hekim ataması

AK Parti Ağrı İl Başkanı Orhan Güngör, Ağrı'ya 117. Devlet Hizmet Yükümlülüğü Hekim atamaları kapsamında 26 Uzman Hekim ve 3 Pratisyen Hekim olmak üzere toplam 29 hekimin kadrosunun tahsis edildiğini açıkladı.

AK Parti Ağrı İl Başkanı Orhan Güngör, Ağrı’ya 117. Devlet Hizmet Yükümlülüğü Hekim atamaları kapsamında 26 Uzman Hekim ve 3 Pratisyen Hekim olmak üzere toplam 29 hekimin kadrosunun tahsis edildiğini açıkladı.

Karaköse Haber’e açıklamalarda bulunan İl Başkanı Güngör, Ağrı’da doktor açığının kapanması için yeni atamaların yapıldığını bildirdi. Ağrı’da doktor sayısının iyi seviyelerde olduğuna dikkat çeken Başkan Güngör "Ağrı ilimizin sağlık hizmetleri kalitesini artırmak ve vatandaşlarımızın sağlık ihtiyaçlarına daha hızlı ve etkin bir şekilde cevap verebilmek amacıyla yapılan bu atamalar, sağlık sektöründeki önemli bir ihtiyacı karşılayacaktır. Yeni atanan hekimlerimizle birlikte, sağlık hizmetlerinde önemli bir iyileşme ve hızlanma yaşanacağını umut ediyoruz," dedi.

Karaköse Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme