• Haberler
  • Ağrı
  • Ağrı'nın cennet bahçesi, vatandaşların gözdesi oldu

Ağrı'nın cennet bahçesi, vatandaşların gözdesi oldu

Ağrı'da baraj yolu mevkisinde bulunan cennet bahçesi, yeşil alanı, dere kenarı, kamelya, antika divan, yer minderi ve eski kilimleriyle vatandaşlara huzur veren bir ortam sunuyor.

Ağrı’da baraj yolu mevkisinde bulunan cennet bahçesi, yeşil alanı, dere kenarı, kamelya, antika divan, yer minderi ve eski kilimleriyle vatandaşlara huzur veren bir ortam sunuyor.

Piknik yapmak, iş stresinden kurtulmak veya anı ölümsüzleştirmek isteyenlerin tercihi olan cennet bahçesi, her gün yüzlerce ziyaretçiyi ağırlıyor. Ayrıca dere suyunda yüzen kaz ve ördekler de vatandaşların ilgisini çekiyor.

Özel işletme sahibi Adem Yıldırım, cennet bahçesinin Ağrı’nın en güzel mesire alanlarından biri olduğunu söyledi. Yıldırım, “Buraya gelen vatandaşlar, iş stresi ve yorgunluğunu atıyorlar. Bahçemizde hem yeşil alan hem de insanların gezebilecekleri yerler var. Piknik alanı ve mesire alanı olarak herkesin hoş bir vakit geçirdiği bir yer. Ayrıca yeni evlenen çiftler de fotoğraf çekmeye geliyorlar. Burası Ağrı’nın cennet bahçesi” dedi.

Cennet bahçesine gelen vatandaşlar da buranın doğal güzelliğinden ve hizmet kalitesinden memnun olduklarını ifade ettiler. Bazı vatandaşlar ise dere suyunda yüzen kaz ve ördekleri besleyerek keyifli zaman geçirdiklerini belirttiler.

Karaköse Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme