Ağrılılar güneşin tadını Millet Bahçesi'nde çıkardı
Ağrılılar, Ekim ortasında güneşli havayı fırsata çevirdi.
Ağrı’da Ekim ayının 11. gününde güneşli havayı fırsat bilen vatandaşlar, Millet Bahçesi’ne akın etti. Soğuk kış günleri yaklaşırken, şehirde etkili olan ılıman hava Ağrılılara adeta kısa süreli bir bahar havası yaşattı.
Şehir merkezinde gün boyu süren güneşli havada, çocuklar park alanlarında oyunlar oynadı, aileler yürüyüş yaptı, bazı vatandaşlar ise banklarda oturarak sıcak çaylarını yudumladı. Renk değiştiren ağaçlar ve sararmış yapraklar, Millet Bahçesi’nde sonbaharın tüm renklerini bir kez daha gözler önüne serdi.
Vatandaşlar, havanın güzelliğinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, “Kış gelmeden önce bu günlerin kıymetini bilmek istiyoruz. Sonbaharın son güzel günlerini geçiriyoruz, bu sıcak havayı özleyeceğiz.” ifadelerini kullandı.
Bakmadan Geçme




