• Haberler
  • Spor
  • Ağrılı sporcular Türkiye Şampiyonası'ndan 4 madalyayla döndü

Ağrılı sporcular Türkiye Şampiyonası'ndan 4 madalyayla döndü

Ağrılı dört genç sporcu, İstanbul'daki Muay Thai Minik-Yıldız Türkiye Şampiyonası'nda bronz madalya kazanarak kente büyük gurur yaşattı.

WhatsApp

AĞRI KARAKÖSE HABER WhatsApp Kanalını Takip Et

En güncel haberler için bizi WhatsApp kanalımızdan takip edin!

WhatsApp TAKİP ET

Haberin Özeti

  • İstanbul'daki Muay Thai Minik-Yıldız Türkiye Şampiyonası'nda Ağrılı dört genç sporcu, toplamda 4 bronz madalya kazandı.
  • Muhammed Yahya Gökçay, Muhammed Taha Özmüş, Rosida Özbey ve Seher Domurcuk, antrenör Yusuf Göksugüzel eşliğinde Türkiye üçüncüsü oldu.
  • Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet Çelebi, başarılı sporcuları ve antrenörü tebrik ederek ilin adını başarıyla duyurduklarını belirtti.

İstanbul’da düzenlenen Muay Thai Minik-Yıldız Türkiye Şampiyonası’nda mücadele eden Ağrılı sporcular, dört bronz madalya kazanarak önemli bir başarıya imza attı. Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet Çelebi, dereceye giren sporcuları ve antrenör Yusuf Göksugüzel’i tebrik etti.

Ağrı, Muay Thai branşında yetiştirdiği genç sporcularla Türkiye Şampiyonası’nda adından söz ettirdi. İstanbul’da gerçekleştirilen Muay Thai Minik-Yıldız Türkiye Şampiyonası’na katılan Ağrılı sporcular, zorlu müsabakaların ardından dört ayrı kategoride derece elde etti.

Türkiye’nin farklı illerinden çok sayıda sporcunun mücadele ettiği organizasyonda Ağrı’yı temsil eden Muhammed Yahya Gökçay, Muhammed Taha Özmüş, Rosida Özbey ve Seher Domurcuk rakipleri karşısında gösterdikleri performansla üçüncülük kürsüsüne çıktı.

Ağrı’ya 4 bronz madalya

Şampiyona boyunca ringe çıkan genç sporcular, elde ettikleri derecelerle Ağrı’ya dört bronz madalya kazandırdı. Muhammed Yahya Gökçay ve Muhammed Taha Özmüş erkeklerde, Rosida Özbey ile Seher Domurcuk ise kendi kategorilerinde Türkiye üçüncülüğüne ulaşmayı başardı.

Sporcuların elde ettiği başarı, Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından da “Gururumuzsunuz” ifadeleriyle duyuruldu.

Antrenör Yusuf Göksugüzel’in gözetiminde şampiyonaya hazırlanan sporcuların ulusal düzeyde elde ettikleri dereceler, Ağrı’da Muay Thai branşındaki çalışmaların önemli sonuçlarından biri oldu.

Çelebi: “Ağrı’nın adını başarıyla duyurdular”

Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet Çelebi de genç sporcuların başarısından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “İstanbul’da düzenlenen Türkiye Şampiyonası’nda dört sporcumuzun kürsüye çıkarak ilimize dört bronz madalya kazandırması bizleri gururlandırdı. Muhammed Yahya Gökçay, Muhammed Taha Özmüş, Rosida Özbey ve Seher Domurcuk’u yürekten kutluyorum. Sporcularımız Ağrı’nın adını Türkiye çapında başarıyla duyurdular.” dedi.

Başarının arkasında yoğun bir hazırlık sürecinin bulunduğuna dikkat çeken Çelebi, antrenör Yusuf Göksugüzel’e de teşekkür ederek, “Gençlerimizin spora yönelmesi ve ulusal organizasyonlarda başarı elde etmesi bizim için son derece kıymetli. Bu başarıda emeği bulunan antrenörümüz Yusuf Göksugüzel’i ve sporcularımızın ailelerini de tebrik ediyorum. Sporcularımızın bundan sonraki organizasyonlarda daha büyük başarılara ulaşacaklarına inanıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Karaköse Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!
Özel Haber

Bakmadan Geçme