Ağrılı Memur Adaylarının Dikkatine! GSB KPSS Puanıyla 2 Bin 21 Personel Alacak

Ağrılı Memur Adaylarının Dikkatine! GSB KPSS Puanıyla 2 Bin 21 Personel Alacak
GSB tarafından yapılan son dakika açıklaması Ağrılı memur adaylarını sevindirecek. Buna göre KPSS 50 puan şartıyla 2 bin 21 personel alınacak. Detaylar ve çok daha fazlası haberimizde...

Gençlik ve Spor Bakanlığı, devlet memuru sınıfında istihdam edilmek üzere 1071 gençlik çalışanı ve 950 antrenör olmak üzere toplamda 2 bin 21 personel alımı yapacak. Bakan Osman Aşkın Bak tarafından duyurulan bu alımlar, gençlik çalışanı ve antrenör kadrolarını kapsıyor. Başvuru tarihleri ve detaylar ise kılavuzda ilan edilecek.

GSB 2 Bin 21 Personel Alımında Heyecan Dorukta: Başvuru Şartları Neler?

Gençlik ve Spor Bakanlığı, 2021 yılında gerçekleştireceği 2 bin 21 personel alımı için harekete geçiyor. Bu kapsamda, 1071 gençlik çalışanı ve 950 antrenör alımı yapacak olan Bakanlık, başvuru şartlarını ilerleyen günlerde açıklayacak. Başvuruların, kariyerkapisi.cbiko.gov.tr üzerinden yapılması planlanıyor.

GSB 2 Bin 21 Personel Alımı Başvuru Tarihi Belli Oldu mu?

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapılan duyuruda, 1071 gençlik çalışanı ve 950 antrenör alımı için başvuru tarihleri henüz ilan edilmedi. Bakanlık, başvuru tarihlerini içeren kılavuzu kamuoyuyla paylaşacak.

GSB Personel Alımı İçin Başvuru Şartları Açıklandı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı, 2 bin 21 personel alımı için başvuru şartlarını henüz açıklamasa da geçen yılın başvuru şartlarına bakılarak şu bilgilere ulaşılabiliyor: Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun belirtilen maddelerini taşımak, başvuru tarihinde 18 yaşını doldurmuş olmak, lisans düzeyinde beden eğitimi veya spor eğitimi bölümlerinden mezun olmak, 2022 KPSS sınavında P3 puan türünde en az 50 puan almak, başvurulan branşta en az temel antrenörlük (ikinci kademe) belgesine sahip olmak ve diğer belirtilen şartları sağlamak.

Önceki Alımlardan Hatırlatma: Gençlik Çalışanı ve Antrenör İçin Ek Şartlar!

Geçen yılın antrenör alımı başvuru şartlarına ek olarak, gençlik çalışanı pozisyonları için yükseköğretim kurumlarından lisans düzeyinde ilgili grup için belirlenmiş bölümlerden mezun olma ve gençlik çalışanı pozisyonu 5. Grup için Bakanlık tarafından verilen gençlik liderliği sertifikasına sahip olma şartları da aranacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.