Ağrı'da Yönetici Görevlendirmesi ve Öğretmen Yer Değiştirme Takvimini Belirledi

Ağrı'da Yönetici Görevlendirmesi ve Öğretmen Yer Değiştirme Takvimini Belirledi
Ağrı İl Millî Eğitim Müdürlüğü, 2024 Yılı Yönetici Görevlendirmesi ve Öğretmen Yer Değiştirme Takvimini Açıkladı.

Ağrı İl Millî Eğitim Müdürlüğü, 2024 yılında gerçekleştirilecek yönetici görevlendirmesi ve öğretmen yer değiştirme süreçlerinin takvimini belirledi. Açıklanan programa göre, Ağrı'daki eğitim kurumlarında yönetici görevlendirmeleri 5 Mart ile 15 Nisan tarihleri arasında yapılacak. İlk defa yönetici görevlendirmeleri ise 18 Nisan ile 14 Haziran tarihleri arasında tamamlanacak.

Yönetici Görevlendirmelerinde Ağrı Hazırlıklı

Ağrı İl Millî Eğitim Müdürlüğü, eğitimde nitelikli yöneticilerin belirlenmesi için harekete geçiyor. Yönetici görevlendirmelerinin başvuru ve değerlendirme süreçleri, belirlenen takvim içerisinde titizlikle yürütülecek. Bu sürecin eğitim kurumlarındaki liderlik pozisyonlarını daha etkin bir şekilde doldurmayı hedeflediği belirtiliyor.

Öğretmen Yer Değiştirme Başvuruları İçin Tarihler Açıklandı

Öğretmenler için il içi isteğe bağlı yer değiştirme başvuruları 13-20 Mayıs tarihleri arasında alınacak. İller arası isteğe bağlı yer değiştirme başvuruları ise 3-9 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek. Mazerete bağlı yer değişikliği için ise başvurular 1-16 Ağustos tarihleri arasında alınacak.

Ağrı'daki Eğitimcilerin Yer Değiştirme Süreci Başlıyor

Ağrı'daki öğretmenler, belirlenen tarihler içerisinde yer değiştirme başvurularını yapabilecekler. Bu süreç, öğretmenlerin tercih ettikleri bölgelerde görev alarak eğitim sürecine katkı sağlamalarını amaçlıyor. Ağrı İl Millî Eğitim Müdürlüğü, bu süreçleri adil ve şeffaf bir şekilde yöneterek eğitim kalitesini artırmayı hedefliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.