• Haberler
  • Ağrı
  • Ağrı'da şehit olan gümrük memurunun naaşı memleketine gönderildi

Ağrı'da şehit olan gümrük memurunun naaşı memleketine gönderildi

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesi Gürbulak Sınır Kapısının 3 kilometre yakınında bulunan tır parkı yakınlarında Gümrük Müdürlüğüne ait bir araca bölücü terör örgütü mensuplarınca düzenlenen roketli saldırıda şehit olan gümrük personeli Mustafa Türk'ün naaşı mem

Şanlı Urfa Nüfusuna kayıtlı 1986 doğumlu Şehit gümrük personeli Mustafa Türk için Ağrı Ahmed-i Hani Havalimanında uğurlama töreni düzenlendi.

Törende göz yaşı döken Şehit Mustafa Türk’ün Eşi Yüsra Türk ve oğlu İsmail Mert Türk’ü Ağrı Valisi Süleyman Elban ve Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan teselli etti.

Daha sonra saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından, şehit Türk'ün özgeçmişi okundu. Ardından Şehidin Türk Bayrağına sarılı naaşı okunan dua ile birlikte uçakla memleketi Şanlı Urfa’ya gönderildi.

Törene Ağrı Valisi Süleyman Elban, 12. Mekanize Tugay Komutanı Tuğgeneral Faruk Metin, Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, Cumhuriyet başsavcısı Hasan Turgut, Askeri Erkan ve kurum amirleri katıldı.

Karaköse Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme