Ağrı'da herkes uyudu onlar temizlik yaptı

Ağrı'da günlerdir devam eden bayram alışverişlerinin ardından çöp yığınına dönen cadde ve sokaklar sabaha kadar süren çalışmalarla temizlendi.

Ağrı Cumhuriyet Caddesi ve Eski Van Caddelerinde süren bayram alış verişi sonrası gece saatlerinde hummalı temizlik çalışması başlatıldı.

Ağrı Belediye Başkanı Hazal Aras’ın katıldığı çalışmalar sağanak yağmura rağmen devam etti.

Islanmasına rağmen temizlik ekibini yalnız bırakmayan Başkan Aras, sabah kadar süren temizlik çalışmalarını koordine etti.

Temiz bir Ağrı için gece, gündüz çalışacaklarını ifade eden Başkan Hazal Aras “Ağrı’da yaşayan herkesin güne temiz bir şekilde başlaması için tüm ekibimiz özveri ile çalıştı.

Onları yalnız bırakmak olmazdı. Biz ekibimizle çalışarak başarılı olacağız. Tüm Ağrı halkının temiz bir şehire kavuşması dileğiyle, herkesin bayramını kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Karaköse Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme