Ağrı
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
-2°
Karaköse Haber | Ağrı | Ağrı'da balıkçılık sektörü kış aylarında canlanıyor

Ağrı'da balıkçılık sektörü kış aylarında canlanıyor

Ağrı’nın soğuk kış aylarında balık tüketimine olan ilgi artış gösterdi ve balıkçılarda yeşillik de satılmaya devam etti.

Ağrı’nın soğuk kış aylarında balık tüketimine olan ilgi artış gösterdi ve balıkçılarda yeşillik de satılmaya devam etti.

MUHABİR: Demet Demir

Ağrı’nın soğuk kış aylarında balık tüketimine olan ilgi artış gösteriyor. Leylekpınar Mahallesi’nde Karadeniz Balıkçılık adıyla hizmet veren Ferman Özer, kış mevsiminde balık satışlarının yaz aylarına oranla daha fazla olduğunu belirterek, balığın hem sağlıklı hem de besleyici olması nedeniyle tercih edildiğini ifade etti.

Ağrı'da balıkçılık sektörü kış aylarında canlanıyor

Balık satışlarının yanı sıra müşterilerine ekstra hizmet sunduğunu belirten Ferman Özer, konuyla ilgili şu açıklamalarda bulundu:

"Balık, özellikle kış aylarında daha çok tercih edilen bir besin. Soğuk havalarda insanların bağışıklık sistemini güçlendirmek için sağlıklı beslenmeye yöneldiğini görüyoruz. Bu yüzden satışlarımız genellikle kış aylarında artış gösteriyor. Biz de Karadeniz Balıkçılık olarak müşterilerimize en taze balıkları sunmaya çalışıyoruz. Ayrıca, balık alırken yanında tüketilmesi için gerekli olan maydanoz, marul gibi yeşillikleri de dükkanımızda bulunduruyoruz. Böylece müşterilerimiz farklı yerlere gitmek zorunda kalmadan tek seferde alışverişini tamamlayabiliyor.”

Ağrı'da balıkçılık sektörü kış aylarında canlanıyor

Balık Tüketimi Neden Kışın Artıyor?

Balık, içerdiği yüksek protein ve Omega-3 yağ asitleri sayesinde bağışıklık sistemini güçlendiren ve kış hastalıklarına karşı koruma sağlayan önemli bir besin kaynağıdır. Kış aylarında özellikle hamsi, palamut ve alabalık gibi balık çeşitlerine olan ilginin daha fazla olduğu biliniyor. Ferman Özer, bu konuda da şunları söyledi:

"Balık, sağlıklı beslenmek isteyen herkes için önemli bir gıda. Kış aylarında vücut direncini artırdığı için insanlar daha çok tüketiyor. Biz de müşterilerimize hem taze hem de uygun fiyatlı balık sunmaya özen gösteriyoruz.”

Ağrı'da balıkçılık sektörü kış aylarında canlanıyor

Leylekpınar Mahallesi sakinleri, Karadeniz Balıkçılık’ın sunduğu hizmetten memnun olduklarını ifade ediyor. Müşteriler, balık alırken yanında yeşillik gibi ek malzemelerin de bulunmasının alışverişi daha pratik hale getirdiğini belirtiyor.

Ağrı'da balıkçılık sektörü kış aylarında canlanıyor

Ağrı’da kış aylarında balık tüketiminin artmasıyla birlikte balıkçılar da hizmetlerini çeşitlendirmeye devam ediyor. Karadeniz Balıkçılık gibi işletmeler, müşteri memnuniyetini artırmak için çeşitli kolaylıklar sağlarken, taze ve sağlıklı ürünler sunmaya devam ediyor.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...