Ağrı Valisi Bozkurt, sahadaki kahramanlarla iftar yaptı
Ağrı Valisi Önder Bozkurt, yoğun kar yağışı altında görev yapan trafik polisleriyle iftar yaptı.
Göreve başladığı günden bu yana vatandaşlarla yakın temas kurmaya özen gösteren Vali Önder Bozkurt’un, Ramazan ayı boyunca iftar programlarını farklı kesimlerle sürdürdüğü belirtildi. Hane ziyaretleri ve mahalle buluşmalarıyla dikkat çeken Bozkurt, bu kez iftarını kentin güvenliğini sağlamak için sahada görev yapan trafik polisleriyle açtı. İl genelinde etkisini artırarak sürdüren kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle yoğun mesai yapan ekiplerle buluşan Bozkurt, yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Vali Bozkurt’a ziyaret sırasında Ağrı İl Emniyet Müdürü Göksel Önder eşlik etti. Program kapsamında Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü sorumluluğunda faaliyet gösteren Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ziyaret edildi. Burada görevli personelle sohbet eden Bozkurt, özellikle kış aylarında artan risklere karşı alınan tedbirler hakkında yetkililerden detaylı brifing aldı.
324 Kilometrelik Kara Yolu Ağında 7/24 Denetim
Ağrı genelinde İl Emniyet Müdürlüğü sorumluluğunda toplam 324 kilometrelik kara yolu ağı bulunduğunu hatırlatan Vali Bozkurt, yoğun kar yağışının etkili olduğu bölgede trafik güvenliğinin büyük önem taşıdığını vurguladı.
Kış şartlarının sürücüler açısından ciddi riskler barındırdığına dikkat çeken Bozkurt, buzlanma, sis ve görüş mesafesinin düştüğü anlarda ekiplerin sahada kesintisiz görev yaptığını belirtti. Trafik ekiplerinin özellikle zincir, kış lastiği ve diğer güvenlik ekipmanları konusunda sürücülere yönelik bilgilendirme ve denetim çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü ifade etti.
Vali Bozkurt: “Ekiplerimiz 7 Gün 24 Saat Sahada”
İftar programında konuşan Vali Önder Bozkurt, şu ifadeleri kullandı:
“Bu sene kar yağışı oldukça yoğun ve etkisini artırarak sürdürüyor. Kara yollarının güvenliği, buzlanma, sisli havalar ve diğer riskli durumlarda bölge trafikte görev yapan arkadaşlarımız 7 gün 24 saat esasına göre görev icra ediyor. Sürücülerimizin kış şartlarına uygun şekilde yola çıkmaları, zincir ve diğer ekipmanlarını eksiksiz bulundurmaları büyük önem taşıyor. Ekiplerimiz hem denetim hem de bilgilendirme faaliyetlerini titizlikle sürdürüyor.”
Bozkurt, Ramazan ayının birlik ve beraberlik ruhuna da dikkat çekerek, görev başındaki tüm kolluk kuvvetlerine sağlık ve huzur temennisinde bulundu. İl Emniyet Müdürü Göksel Önder de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Bakmadan Geçme

