Ağrı Ticaret ve Sanayi Odası'nda başkanlık seçimi başladı: İlk oy Mehmet Erat'tan
Ağrı Ticaret ve Sanayi Odası'nda 4 Ekim'de seçilen 26 meclis üyesi, yeni dönem oda başkanı, meclis başkanı ve yönetim organlarını belirlemek üzere bugün oy kullanmaya başladı.
Haberin Özeti
- • Ağrı Ticaret ve Sanayi Odası'nda (ATSO) 4 Ekim'de seçilen 26 meclis üyesi, yeni başkan ve yönetim organlarını belirlemek için oy vermeye başladı. Sabah başlayan oy verme işlemleri saat 14.00'e kadar sürecek; başkan adayı Mehmet Erat ilk oyu kullanan isim oldu. Mehmet Erat, oda üyelerinin tamamını kapsayan, esnaf sorunlarını çözen ve kent ekonomisini geliştiren bir yönetim anlayışı vurguladı.
ATSO seçimlerinin yalnızca yönetim kadrosunun belirlenmesi açısından değil, Ağrı iş dünyasının yeni dönem temsilinin şekillenmesi bakımından da önem taşıdığını belirten Erat, oda üyelerinin ortak çıkarları doğrultusunda çalışılması gerektiğini vurguladı.
ATSO hizmet binasında devam eden oy verme işleminin saat 14.00’te tamamlanması bekleniyor. Sandıkların kapanmasının ardından yapılacak sayımla birlikte oda başkanlığı, meclis başkanlığı ve diğer yönetim organlarına seçilen isimler belli olacak.
Özel Haber
Bakmadan Geçme
Hamur’da masa tenisi turnuvasında kıyasıya mücadele
Ağrı Ticaret ve Sanayi Odası’nda başkanlık seçimi başladı: İlk oy Mehmet Erat’tan
Ağrılı 22 yaşındaki genç ekmek parası için gittiği Giresun’da öldürüldü
Ağrı’da traktör sürücülerine hayati uyarı: Reflektörsüz yola çıkmayın!
Ağrı’da 85 bin 812 öğrenci derslere oyun molası verdi
Ağrı’da organ nakli için kritik eğitim verildi