Ağrı terörle mücadelede kararlı: Eylül ayı operasyon verileri açıklandı
Ağrı Valiliğinde güvenlik gündemi masaya yatırıldı.
Ağrı’da Eylül Ayı Asayiş ve Güvenlik Toplantısı Yapıldı
Ağrı Valiliği toplantı salonunda, 2025 yılı Eylül ayı asayiş ve güvenlik değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya Ağrı Valisi Mustafa Koç, İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Fatih Cemal Kiper ve İl Emniyet Müdürü Göksel Önder katıldı. Toplantıda kent genelinde yürütülen güvenlik çalışmaları, terörle mücadele, uyuşturucu ve kaçakçılıkla mücadele konuları ile vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamaya yönelik tedbirler ele alındı.
Vali Koç: “Devletimiz milletimizin huzuru için her zaman güçlü ve kararlıdır”
Toplantının açılışında konuşan Ağrı Valisi Mustafa Koç, güvenlik birimlerinin sahada gece gündüz demeden çalıştığını vurguladı:
“Devletimiz, milletimizin huzuru, güvenliği ve esenliği için her zaman güçlüdür, kararlıdır. Bizler de sahada görev yapan tüm kurumlarımızla birlikte vatandaşımızın güven içinde yaşamını sürdürmesi için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Suç ve suçluyla mücadelede en küçük bir zafiyete izin vermeden, terörle, uyuşturucuyla, kaçakçılıkla ve her türlü asayiş problemine karşı en etkin mücadeleyi sürdürüyoruz.”
Vali Koç, konuşmasında 2025 yılı Eylül ayına ait güvenlik verilerini kamuoyuyla paylaştı.
Bakmadan Geçme





