Ağrı sisli bir sabaha uyandı
Ağrı'da sabah saatlerinde sis etkili oldu bazı bölgelerde yollar buz tuttu.
Ağrı’da 18 Kasım sabahı kent genelinde sis etkili oldu. Sabah saatlerinde hava sıcaklıklarının sıfırın altına düşmesiyle birlikte bazı bölgelerde yolların yer yer buz tuttuğu görüldü. Özellikle erken saatlerde işe ve okula gitmek için dışarı çıkan vatandaşlar, kaldırımların ince bir buz tabakasıyla kaplandığını ifade etti.
Kent içerisinde sis yoğunluğu mahallelere göre farklılık gösterdi. Fırat Mahallesi, Belediye çevresi, Yeni Van Caddesi ve çevre yolu hattında sisin daha yoğun olduğu, görüş mesafesinin belirgin şekilde azaldığı gözlemlendi. 
Buna karşılık çarşı merkezinde sis yoğunluğunun daha düşük olduğu, bölgenin daha açık bir görünüme sahip olduğu tespit edildi.
Sabah saatlerinde bölgeden geçen vatandaşlardan Celal Salman, yaşanan durumu şu sözlerle aktardı:
“Fırat Mahallesi tarafında sis daha yoğundu. Belediyenin oradan çarşıya doğru indikçe sisin azaldığını fark ettik. Yolların bazı noktalarında buzlanma vardı. Özellikle sabah saatlerinde dikkatli yürümek gerekiyor.”
Trafikte ilerleyen sürücüler, yoğun sis görülen bölgelerde farlarını yakarak kontrollü bir şekilde seyir etti.
Bakmadan Geçme



