Ağrı Sağlık Müdürü ve 2 daire başkanını taşıyan makam aracı Patnos'ta kaza yaptı!
Ağrı İl Sağlık Müdürü Doç.Dr Esra Beşer'a ait makam aracı Patnos İlçesinde kaza yaptı.
Ağrı İl Sağlık Müdürlüğü’ne ait makam aracı, Patnos ilçesi dönüş yolunda kaza yaptı. Yetkililerden edinilen bilgilere göre, İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Esra Beşer, Destek ve Personel Hizmetleri Başkan Yardımcısı Ender Kaba ve Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Furkan Dağlı ile makam şoförü, Patnos’ta yapılan çalışmaları yerinde incelemek ve sağlık personeliyle toplantı gerçekleştirmek üzere ilçeye gitmişti.
Dönüş yolunda, Burnubulak Köyü yakınlarında meydana gelen kazada araç, kontrolün kaybedilmesi sonucu kaza yaptı. Kazada araçta bulunan dört yetkili de yaralanırken, olay yerine çağrılan ambulanslarla Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldılar. Hastane yetkilileri, yaralıların durumlarının iyi olduğunu ve hayati tehlikelerinin bulunmadığını bildirdi.
Kaza sonrası bölgeye sağlık ve güvenlik ekipleri sevk edildi. Yetkililer, kazanın detaylarıyla ilgili soruşturmanın başlatıldığını ve olayla ilgili net bilgilerin ilerleyen günlerde kamuoyu ile paylaşılacağını belirtti.
Ağrı İl Sağlık Müdürlüğü yetkilileri, kazanın ardından geçmiş olsun mesajlarıyla yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğunu ve tedavilerinin sürdürüldüğünü açıkladı. Kazanın oluş şekli ve araçtaki güvenlik önlemleri üzerine incelemelerin devam ettiği ifade edildi.
Bakmadan Geçme





