• Haberler
  • Ağrı
  • Ağrı Kültür ve Turizm İl Müdürü Altun'dan Çalışan Gazeteciler Cemiyetine ziyaret

Ağrı Kültür ve Turizm İl Müdürü Altun'dan Çalışan Gazeteciler Cemiyetine ziyaret

Ağrı İl Kültür ve Turizm Müdürü Fehmi Altun, Turizm Haftası kapsamında beraberindeki heyetle birlikte Ağrı Çalışan Gazeteciler Cemiyeti ve Karaköse Haber'i ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Her yıl 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan Turizm Haftası kapsamında, Ağrı’da çeşitli etkinlikler düzenlenmeye devam ediyor. Bu kapsamda Ağrı İl Kültür ve Turizm Müdürü Fehmi Altun, beraberindeki heyet ile birlikte Ağrı Çalışan Gazeteciler Cemiyeti ve Karaköse Haber ofisini ziyaret etti.

Ziyarette Turizm Haftası etkinlikleri çerçevesinde yürütülen faaliyetler hakkında bilgi verildi. İl Müdürü Fehmi Altun, yaptığı açıklamada, Ağrı’nın kültürel ve turistik değerlerini tanıtmak amacıyla çeşitli çalışmalar yürüttüklerini söyledi. Altun, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“Turizm Haftası, yalnızca kutlama haftası değil, aynı zamanda toplumda turizm bilincini artırmak, halkı turizm faaliyetlerine dâhil etmek ve şehrimizin değerlerini ön plana çıkarmak için bir fırsattır. Ağrı olarak hem tarihi hem kültürel potansiyele sahibiz. Bu potansiyeli daha görünür hale getirmek için yeni projeler üzerinde çalışıyoruz.”

Ağrı Kültür ve Turizm İl Müdürü Altun'dan Çalışan Gazeteciler Cemiyetine ziyaret

 

Altun, ziyaret sırasında Ağrı Çalışan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Genç ile de bir araya gelerek kentin tanıtımı noktasında medyanın önemine dikkat çekti.

“Basın mensuplarımız bizim için çok değerli. Ağrı’nın tanıtımı, turizmin gelişimi ve kültürel mirasımızın aktarılmasında basının desteği belirleyicidir,” diyen Altun, iletişim ve iş birliğinin artırılacağını belirtti.

Ziyarette ayrıca Erzurum’da Recep Tayyip Erdoğan Fuar Merkezi'nde düzenlenecek olan KUDAKAF 2025 – Kuzeydoğu Anadolu Kariyer Fuarı hakkında da bilgi verildi. Altun, Ağrı İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü olarak fuarda stant açacaklarını ve ilin tescilli tatlısı olan aşureyi tanıtacaklarını ifade etti.

“Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılacağı bu fuarda yer almak bizim için önemli bir tanıtım fırsatıdır. Ağrı'nın mutfağını, kültürünü ve değerlerini daha geniş kitlelere duyuracağız,” dedi.

Ziyaret, karşılıklı fikir alışverişleri ve hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi. Turizm Haftası etkinliklerinin, hafta boyunca çeşitli kurumlarla yapılacak etkinliklerle devam edeceği bildirildi.

Ağrı Kültür ve Turizm İl Müdürü Altun'dan Çalışan Gazeteciler Cemiyetine ziyaret

Karaköse Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!
Özel Haber

Bakmadan Geçme