• Haberler
  • Ağrı
  • Ağrı–İzmir Arası Uçuşlar Artıyor: Haftada 5 Sefer Müjdesi!

Ağrı–İzmir Arası Uçuşlar Artıyor: Haftada 5 Sefer Müjdesi!

Ağrı–İzmir hattında uçuş sayısı haftada 2'den 5'e çıkarıldı. Yeni seferler, Ağrılıların ulaşımını kolaylaştırırken turizmi de canlandıracak.

Kış tarifesi kapsamında, Ağrı–İzmir hattındaki karşılıklı uçuş sayısı artırıldı. Daha önce haftada 2 sefer olarak gerçekleştirilen uçuşlar, yeni düzenlemeyle birlikte haftada 5 sefere çıkarıldı.

T.C. Ağrı Valiliği tarafından yapılan açıklamada, bu gelişmenin vatandaşların ulaşım imkanlarını genişleteceği, seyahat kolaylığı sağlayacağı ve ilin turizm potansiyeline önemli katkı sunacağı ifade edildi.

Açıklamada ayrıca, bu süreçte emeği geçen Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü’ne ve Ağrı Ahmed-i Hani Havalimanı personeline teşekkür edilerek, yeni uçuş seferlerinin ilin ekonomik ve sosyal gelişimine katkı sağlayacağı vurgulandı.

Yetkililer, yeni seferlerin özellikle kış aylarında şehirler arası ulaşımda büyük kolaylık sağlayacağını, hemşehrilerin iş, eğitim ve sağlık gibi nedenlerle yapacakları seyahatlerde zaman tasarrufu elde edeceklerini belirtti.

Valilik tarafından yapılan açıklama, şu sözlerle son buldu:
“Vatandaşlarımızın ulaşım imkanlarını artıracak bu gelişme, hemşehrilerimizin seyahat kolaylığını ve ilimizin turizm potansiyelini güçlendirecektir. Yeni seferlerin ilimize hayırlı olmasını diliyoruz.”

Ağrı–İzmir Arası Uçuşlar Artıyor: Haftada 5 Sefer Müjdesi!

Karaköse Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme