Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi TEKNOFEST'te yerini aldı
TEKNOFEST, Atatürk Havalimanı'nda 13. kez kapılarını açtı. Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi, N-14 numaralı stantla festivalde yerini aldı.
İstanbul Atatürk Havalimanı’nda bu yıl 13’üncüsü düzenlenen Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST, ziyaretçilerine kapılarını açtı. 21 Eylül’e kadar sürecek festival, dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji etkinlikleri arasında gösteriliyor.
Festivalde, Türkiye’nin farklı illerinden gelen üniversiteler, kurumlar ve teknoloji takımları stantlarını kurarak projelerini tanıtıyor. Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi de bu yıl TEKNOFEST’te yerini aldı. Üniversite, N-14 numaralı stantta teknoloji meraklılarıyla buluşarak geliştirdiği projeleri tanıtıyor.
Festivalin açılış törenine Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, protokol üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı. Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi’ni ise Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hülya Akıncıoğlu temsil etti.
Bakmadan Geçme