Ağrı'dan Ankara'ya çıkartma: YRP teşkilatı kongreye hazır
Yeniden Refah Partisi'nin 3. Olağan Büyük Kongresi'ne 81 ilden 100 bin kişinin katılması bekleniyor. Ağrı teşkilatı, sabah saatlerinde otobüslerle Ankara'ya hareket etti.
Yeniden Refah Partisi, 16 Kasım Pazar günü Ankara Arena Kapalı Spor Salonu’nda yapılacak 3. Olağan Büyük Kongre için hazırlıklarını tamamladı. Türkiye genelinde aldığı oy oranı ve üye sayısındaki artışla son seçimlerde ülke çapında üçüncü büyük parti konumuna yükselen Yeniden Refah Partisi’nin kongresine, 81 ilden yaklaşık 100 bin kişinin katılması bekleniyor.
Parti teşkilatlarının yoğun katılım sağlayacağı kongre için Türkiye’nin farklı bölgelerinden toplam 2 bin otobüsün Ankara’ya hareket edeceği bildirildi. “Hilalin Emrinde, Hakikatin İzinde” sloganıyla gerçekleştirilecek kongrede, partinin kültürel çeşitliliğini yansıttığı belirtilen iki yeni tanıtım şarkısının ilk kez kamuoyuyla paylaşılması planlanıyor.
Ağrı’dan Geniş Katılım Hazırlığı
Kongreye katılımın yoğun olacağı illerden biri de Ağrı oldu. Yeniden Refah Partisi Ağrı İl Başkanı Aydın Kuruş, il yönetimi, kadın ve gençlik kolları ile birlikte ilçelerdeki teşkilat üyelerinin hazırlıklarını tamamladığını ve sabah saatlerinde 200 kişiyle Ankara’ya doğru hareket ettiklerini açıkladı.
Aydın Kuruş, Karaköse Haber’e yaptığı açıklamada, şunları söyledi:
“Ağrı’dan tüm ilçe teşkilatlarımız dahil olmak üzere otobüslerimiz bugün sabah saatlerinde hareket etti. Teşkilatımız kongreye güçlü bir katılım sağlayacak. Bu büyük kongrede Ağrı olarak yerimizi alacağız.”
Ağrı teşkilatının, kongre sürecine ilişkin gerekli organizasyonları günler öncesinden tamamladığı, katılım listelerinin oluşturulduğu ve ulaşım koordinasyonunun sağlandığı belirtildi.
Bakmadan Geçme




