• Haberler
  • Gündem
  • Ağrı'da TOKİ kura çekimine hava muhalefeti engel olamadı

Ağrı'da TOKİ kura çekimine hava muhalefeti engel olamadı

Ağrı'da TOKİ'nin 500 bin sosyal konut projesi kapsamında yapılacak kura çekimine katılması beklenen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Burak Demiralp, hava muhalefeti nedeniyle kente gelemeyecek kura çekimi ise bugün saat 13.00'te noter huzurunda planlandığı şekilde gerçekleştirilecek.

TOKİ’nin 500 bin sosyal konut projesi kapsamında Ağrı için gerçekleştirilecek kura çekimi öncesinde, programa katılması beklenen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Burak Demiralp’in hava muhalefeti nedeniyle kente gelemeyeceği bildirildi.

AK Parti Ağrı İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, Demiralp’in olumsuz hava koşulları sebebiyle Ağrı ziyaretini iptal ettiği ifade edildi. Açıklamada, kura çekiminin planlandığı şekilde gerçekleştirileceği ve programda herhangi bir aksama yaşanmayacağı vurgulandı.

Buna göre kura çekimi, bugün saat 13.00’te Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Konferans Salonu’nda noter huzurunda yapılacak. Çekilişin, TOKİ’nin resmî YouTube kanalı ve sosyal medya hesapları üzerinden canlı yayınlanacağı bildirildi.

Kura çekiminin tamamlanmasının ardından asil ve yedek hak sahipleri listeleri ilan edilecek. Sonuçlara, TOKİ’nin resmî internet sitesi ile e-Devlet Kapısı üzerinden erişilebilecek.

Karaköse Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme