Ağrı'da taziye evinde silahlar ateşlendi: Ölü ve yaralılar var
Ağrı'nın Tutak ilçesinde bir taziye evinde çıkan silahlı kavga, faciayla sonuçlandı.
Ağrı’nın Tutak ilçesinde bir taziye evinde çıkan silahlı kavga, faciayla sonuçlandı. Olayda bir kişi hayatını kaybederken, bir kişi yaralandı.
Edinilen bilgilere göre, ilçe merkezine bağlı Burnubulak köyünde bulunan taziye evinde, aralarında husumet bulunduğu öğrenilen S.O. (55) ile M.S.I. (71) karşılaştı. İkili arasında başlayan sözlü tartışma kısa sürede büyüyerek silahlı kavgaya dönüştü. Kavgada S.O., M.S.I.’nın ateş açması sonucu ağır yaralandı.
Silah sesleriyle paniğe kapılan taziye evindeki vatandaşlar, saldırgan M.S.I.’ya müdahale ederek darp etti. Aldığı darbeler sonucu yaralanan M.S.I. için de sağlık ekiplerinden yardım istendi.
İhbar üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine ulaşan sağlık görevlileri, S.O.’nun hayatını kaybettiğini belirledi. M.S.I. ise yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.
S.O.’nun cenazesi otopsi için Patnos Devlet Hastanesi morguna götürülürken, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.
Bakmadan Geçme




