• Haberler
  • Ağrı
  • Ağrı'da öğrencilerin dürüm isteği karşılıksız kalmadı

Ağrı'da öğrencilerin dürüm isteği karşılıksız kalmadı

Sosyal medyada yayımlanan videoda Ağrı Valisi Önder Bozkurt'a seslenen Ağrı Yatılı Bölge Kur'an Kursu öğrencileri, valilik makamında ağırlanırken öğrencilere verilen dürüm sözü de yerine getirildi.

WhatsApp

AĞRI KARAKÖSE HABER WhatsApp Kanalını Takip Et

En güncel haberler için bizi WhatsApp kanalımızdan takip edin!

WhatsApp TAKİP ET

Haberin Özeti

  • Ağrı Valisi Önder Bozkurt, sosyal medyada dürüm isteyen Ağrı Yatılı Bölge Kur'an Kursu öğrencilerini valilik makamında ağırladı.
  • Ziyaret sırasında öğrencilere verilen dürüm sözü yerine getirildi, çocuklara ikramlar sunularak mutlulukları sağlandı.
  • Vali Bozkurt, öğrencilerle eğitim ve gelecek planları hakkında sohbet ederek, onların gelişiminin önemini vurguladı.

T.C. Ağrı Valiliği tarafından yapılan paylaşımda, geçtiğimiz günlerde sosyal medyada yayımlanan videoda Ağrı Valisi Önder Bozkurt’a seslenen Ağrı Yatılı Bölge Kur’an Kursu öğrencilerinin valilik makamında ağırlandığı belirtildi.

Valilik makamında gerçekleşen ziyarette öğrencilerle yakından ilgilenen Vali Bozkurt, çocuklarla bir süre sohbet ederek eğitim hayatları, hedefleri ve gelecek planları hakkında konuştu. Samimi görüntülerin oluştuğu buluşmada öğrencilerin heyecanı dikkat çekti.

Ziyaret sırasında sosyal medyada gündem olan görüntülerde öğrencilere verilen dürüm sözü de yerine getirildi. Çocuklara ikramda bulunulurken, öğrencilerin mutluluğu yüzlerine yansıdı.

Vali Önder Bozkurt’un öğrencilerle tek tek ilgilenerek onların taleplerini dinlediği programda, çocukların eğitim süreçlerine ilişkin değerlendirmelerde de bulunuldu. Öğrencilere çeşitli tavsiyelerde bulunan Bozkurt, gençlerin iyi şartlarda yetişmesinin önemine vurgu yaptı.

Ziyarete ilişkin açıklamalarda bulunan Vali Önder Bozkurt, çocukların eğitimi ve gelişiminin her zaman öncelikleri arasında yer aldığını ifade etti.

Ağrı'da öğrencilerin dürüm isteği karşılıksız kalmadı

Bozkurt açıklamasında, “Çocuklarımızın eğitimine, gelişimine ve geleceğine yönelik her çalışma bizim için büyük önem taşıyor. Gençlerimizin akademik, sosyal ve manevi anlamda en iyi şekilde yetişmesi için desteklerimizi sürdürüyoruz. Onların mutluluğu ve başarısı bizler için en büyük kazanımdır” ifadelerini kullandı.

Karaköse Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!
Özel Haber

Bakmadan Geçme