Ağrı'da nostalji tekrar yaşanacak 90'lar rüzgârı kampüste esecek
Ağrı Valiliği himayesinde düzenlenen ve geçmiş haftalarda büyük ilgi gören '90'lar Gecesi' etkinliği, vatandaşlardan gelen yoğun talep üzerine yeniden gerçekleştiriliyor.
Ağrı Valiliği himayesinde düzenlenen ve geçmiş haftalarda büyük ilgi gören “90’lar Gecesi” etkinliği, vatandaşlardan gelen yoğun talep üzerine yeniden gerçekleştiriliyor. Nostaljik atmosferiyle dikkat çeken etkinlik, 23 Mayıs 2025 Cuma günü saat 19.00’da Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Osmanlı Salonu’nda yapılacak.
Ücretsiz olarak düzenlenecek bu organizasyon, 1990’lı yılların unutulmaz şarkıları ve dönemin kültürel izlerini yeniden yaşatmayı amaçlıyor. Etkinlik, hemşehrilerin yoğun katılımı ve ilgisi üzerine tekrar takvime alındı. Katılımcıların keyifli bir müzik ve sosyal paylaşım ortamında buluşması hedefleniyor.
Program kapsamında dönem müziklerine yer verilecek olup, etkinlik alanında katılımcıların geçmişe dönük anılarını tazeleme imkânı bulmaları da sağlanacak. Özellikle 90’lı yıllarda gençliğini yaşayan vatandaşlar için duygusal bir anlam taşıyan gecenin, tüm yaş gruplarından katılımcılara hitap etmesi bekleniyor.
Ağrı Valiliği tarafından yapılan açıklamada, etkinliğe tüm şehir halkının davetli olduğu ve organizasyona katılımın ücretsiz olduğu vurgulandı.
Bakmadan Geçme





