Ağrı'da mavi kurdeleli yürüyüş: Kızılay'dan hem sağlık hem dayanışma mesajı
Kızılay gönüllüleri, Ağrı Millet Bahçesi yürüyüş yolunda Dünya Yürüyüş Günü'nü kutladı. 'Sağlıklı hayatın temeli daha çok adım atmak' sloganıyla yürüyen gönüllüler farkındalık oluşturdu.
Ağrı’da Kızılay gönüllüleri, Dünya Yürüyüş Günü dolayısıyla sağlıklı yaşam farkındalığı oluşturmak amacıyla bir yürüyüş etkinliği düzenledi. Etkinlik, Ağrı Millet Bahçesi karşısında bulunan yürüyüş yolunda gerçekleştirildi.
“Sağlıklı hayatın temeli, daha çok adım atmaktır” sloganıyla düzenlenen yürüyüşe, çok sayıda Kızılay gönüllüsü katıldı. Etkinliğe Kızılay Ağrı Şube Başkanı Orhan Tatlı da katılarak gönüllülerle birlikte yürüdü. Katılımcılar, hem fiziksel aktivitenin önemine dikkat çekti hem de sosyal dayanışmanın güçlenmesine katkıda bulundu.
Bakmadan Geçme