Ağrı'da Leylek Pınar Mahallesi'nde asfalt çalışmalarında sona gelindi
Ağrı Belediyesi'nin Leylek Pınar Mahallesi'nde başlattığı asfalt çalışmalarında sona yaklaşılırken, bozulan yollar yenilenerek ulaşıma daha elverişli hale getiriliyor.
Haberin Özeti
- • Ağrı Belediyesi, Leylek Pınar Mahallesi'nde başlattığı bozuk yol yenileme ve sıcak asfalt serim çalışmalarını son aşamaya getirdi.
- • Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmalarla mahallede yoğun kullanılan ana arterler ve sokaklar güvenli hale getirildi.
- • Leylek Pınar Mahallesi Muhtar Yardımcısı Mehmet Resul, hizmetten memnuniyetini dile getirerek belediye ekiplerine teşekkür etti.
Ağrı Belediyesi, kent genelinde sürdürdüğü yol yenileme ve asfalt çalışmalarına Leylek Pınar Mahallesi’nde devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında özellikle yoğun kullanılan ana arterler ve bozulmaların fazla olduğu sokaklara öncelik verildi.
Kış aylarında oluşan çukur ve bozulmalar nedeniyle sürücülerin güçlük yaşadığı güzergâhlarda eski yol yüzeyi yenilenerek sıcak asfalt serimi gerçekleştirildi. Mahallenin birçok noktasında eş zamanlı yürütülen çalışmalarla yolların daha güvenli ve konforlu hale getirilmesi amaçlanıyor.
Leylek Pınar Mahallesi’nde uzun süredir vatandaşların şikâyetlerine konu olan yol bozukluklarının önemli bölümünün gerçekleştirilen çalışmalarla giderildiği belirtilirken, birçok sokakta asfalt seriminin tamamlandığı, kalan bölümlerde ise çalışmaların son aşamaya geldiği öğrenildi.
Muhtar Yıldırım: “Mahallemiz için önemli bir çalışma oldu”
Leylek Pınar Mahallesi Muhtarı Mehmet Resul Yıldırım, gerçekleştirilen asfalt çalışmalarının mahalle sakinleri açısından önemli olduğunu belirterek belediye ekiplerine teşekkür etti.
Muhtar Yıldırım “Mahallemizde özellikle bazı ana yollarımızda ve sokaklarımızda ciddi bozulmalar vardı. Vatandaşlarımızdan da bu konuda sık sık talepler alıyorduk. Yapılan çalışmalarla birlikte yollarımızın büyük bölümü yenilendi. Asfaltın tamamen yenilenmesi mahallemizin ulaşımı açısından önemli bir rahatlama sağladı” dedi.
Çalışmaların tamamlanmasıyla mahallenin önemli bir ihtiyacının karşılanacağını ifade eden Resul, “Leylek Pınar büyük ve yoğun bir mahalle. Dolayısıyla yollarımız sürekli kullanılıyor. Yapılan hizmetten mahalle sakinlerimiz memnun. Emeği geçen Ağrı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerine ve belediye çalışanlarına mahallemiz adına teşekkür ediyoruz. Kalan sokaklarımızdaki çalışmaların da tamamlanmasıyla daha güzel ve düzenli yollara kavuşmuş olacağız” ifadelerini kullandı.
Ağrı Belediyesi ekiplerinin Leylek Pınar Mahallesi’ndeki kalan bölümlerde asfalt çalışmalarını tamamladıktan sonra kent genelinde belirlenen diğer güzergâhlarda çalışmalarını sürdüreceği belirtildi.
Bakmadan Geçme
