Ağrı'da Kurban Bayramı öncesi berberler mesaiye kaldı
Kurban Bayramı'na sayılı günler kala Ağrı'daki berber ve kuaför salonlarında yoğunluk dikkat çekiyor.
Kurban Bayramı’na sayılı günler kala Ağrı’daki berber ve kuaför salonlarında yoğunluk dikkat çekiyor. Bayram hazırlıkları kapsamında kişisel bakımına özen gösteren vatandaşlar, berber ve kuaför salonlarında randevu sistemiyle hizmet alıyor.
Ağrı merkezde kuaförlük yapan Muhammet Özen, bayram öncesinde işlerinde ciddi bir artış yaşandığını belirtti. Arefe gününe kadar olan süreçte randevusuz müşteri kabul etmediklerini ifade eden Özen, özellikle son iki günde sabah saatlerinden gece saatlerine kadar aralıksız çalıştıklarını dile getirdi.
Berber Muhammet Özen, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
"Her yıl olduğu gibi bu yıl da Kurban Bayramı öncesinde yoğun bir tempomuz var. Yoğunluk birkaç gün öncesinden başladı. Müşterilerimiz genelde son güne kalmamaya çalışıyor ama arefe günü de oldukça hareketli geçiyor. Gündüz saatlerinde başlayan yoğunluk, akşam saatlerinde de devam ediyor. Bu nedenle randevusuz çalışmak mümkün olmuyor."
Özen, bayram öncesi talepleri karşılayabilmek adına personel sayısını artırdıklarını ve çalışma saatlerini esnettiklerini belirterek, vatandaşlara randevu alarak gelmeleri yönünde çağrıda bulundu.
Bakmadan Geçme





