Ağrı'da Kasım ayının ilk gününde, güneşin keyfi çıkarıldı
Ağrı'da 1 Kasım günü, sonbaharın serin havası şehri etkisi altına aldı. Sabah saatlerinde başlayan serinlik, öğleye doğru ılıman bir havaya dönüştü.
Ağrı'da 1 Kasım 2025 günü, sonbaharın serin havası şehri etkisi altına aldı. Sabah saatlerinde kendini hissettiren serinlik, gün boyunca yerini daha ılıman bir havaya bıraktı. Özellikle Ağrı Meydanı’nda oturan yaşlı vatandaşlar, sonbaharın ilk güneşinin tadını çıkarmak için banklara oturdu.
Kasım ayının ilk gününde, sabah saatlerinden itibaren güneşin yüzünü göstermesiyle, Ağrı Meydanı’nda özellikle yaşlı amcalar güneşin keyfini çıkardı. Bazı vatandaşlar, ayakkabılarını boyatarak vakit geçirirken, diğerleri banklarda oturarak güneşin tadını çıkardı. Bu görüntüler, Karaköse Haber kameralarına yansıdı.
Ağrı Meydanı’nda güneşli havanın tadını çıkaran yaşlılardan Hanifi Demir, "Havanın böyle güzel olduğunu görmek çok hoş. Son güneşimizi değerlendirmek istiyoruz. Bugün sonbaharın güneşi oldukça güzel, bu fırsatı kaçırmıyoruz" dedi.
Demir'in yanı sıra, diğer yaşlı vatandaşlar da benzer duyguları paylaştı ve güzel havanın tadını çıkararak, güneşin altında keyifli sohbetler etti.
Sabah güneşi, serin sonbahar havasıyla birleşince, Ağrı Meydanı’nda hoş bir atmosfer oluştu. Yaşlı vatandaşlar, geçen yazın sıcak günlerinden sonra, havanın bu kadar ılıman olmasını fırsat bilerek dışarıda vakit geçirdi.
Bakmadan Geçme



