Ağrı'da dehşete düşüren olay! Allah'a emanet yaşıyoruz
Ağrı'da meydana gelen olay adeta faciaya ramak kala atlatıldı.
Ağrı’da meydana gelen olay adeta faciaya ramak kala atlatıldı. İlçe otobüs garajı önünde bir elektrik direğinden yayılan akım, bir atın telef olmasına neden oldu. Edinilen bilgilere göre, sıcak havaların ardından başlayan sağanak yağış, şehir merkezinde bazı bölgelerde su birikintileri oluşturdu. İddiaya göre Eski Van Caddesi üzerindeki ilçe otobüs garajının ön kısmında bulunan bir elektrik direğinden yayılan akım, geniş bir alana yayıldı. O sırada bölgeden geçen bir at arabası elektrik akımına kapıldı. At olay yerinde feci şekilde telef olurken, arabayı süren kişi yara almadan kurtuldu.
Yaşanan olay, bölgede bulunan bir tır şoförünün anlık müdahalesi sayesinde daha büyük bir felakete dönüşmeden atlatıldı. Şoför, durumu fark ederek aracını durdurdu ve çevredeki vatandaşları uyardı. Olay yerine kısa sürede polis ekipleri sevk edildi. Güvenlik önlemleri alarak akımın olduğu alana giriş ve çıkışları yasaklayan ekipler, bölgeyi şeritlerle kapattı.
Aras EDAŞ ekipleri ise elektrik akımının kesilmesi ve arızanın giderilmesi için yoğun bir çalışma başlattı. Yetkililer, vatandaşları olası tehlikelere karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Bölgede bulunan elektrik akımından saniyelerle kurtulan Kemal Balin adlı vatandaş:
“Çocuklarım ve ben bu olaydan saniyelerle kurtulduk. Bu atın yerine herhangi biriniz akıma kapılabilirdik. Büyük bir faciadan kurtulduk. Olan yazık ata oldu. Şehir merkezinde böyle birşeyin olması bizi dehşete düşürdü” ifadelerini kullandı.
Bakmadan Geçme





