Ağrı'da cemaat tepkili: Tarihi caminin şadırvanından 3 yıldır su akmıyor
Ağrı'nın en eski camilerinden biri olan Meydan Camii'nin bahçesindeki şadırvanda bulunan muslukların yaklaşık 3 yıldır çalışmadığı belirtilirken, camiye gelen vatandaşlar durumun bir an önce çözüme kavuşturulmasını istiyor.
Haberin Özeti
- • Ağrı merkezdeki tarihi Meydan Camii'nin şadırvanında yaklaşık 3 yıldır musluk bulunmaması nedeniyle vatandaşlar abdest almakta zorluk yaşıyor. Cami görevlisi İbrahim Gelturan, zarar gören muslukların sökülüp yeniden takılmadığını belirterek, özellikle namaz vakitlerinde büyük mağduriyet yaşandığını ifade etti. Cemaat ve vatandaşlar, Ağrı'nın en eski camilerinden olan Meydan Camii'nin şadırvanının bakım ve onarımdan geçirilerek bir an önce hizmete açılmasını talep ediyor.
Tarihi caminin bahçesinde bulunan şadırvanın yeniden hizmete açılması için bakım ve onarım çalışmalarının yapılmasını isteyen vatandaşlar, özellikle yaz aylarında camiye gelen kişi sayısının arttığını ve sorunun daha da belirgin hale geldiğini belirtti. Cami cemaati, şadırvandaki muslukların yenilenerek yeniden su verilmesini bekliyor.
Özel Haber
Bakmadan Geçme
Vali Bozkurt, Sporcu Fabrikası’nın son durumunu inceledi
Bakan Yardımcısı Macit, Ağrı’nın eğitim projelerini değerlendirdi
Ağrı’da 8 çocuğunun annesini 'kazayla' öldürdüğünü iddia etti!
Patnos’ta Cumhuriyet için koştular, madalyaları kaptılar
Ağrı’da lokantanın bacasında yangın çıktı! İtfaiye müdahale etti
Ağrı’ya 60 yeni doktor kadrosu! İşte branş dağılımı