Ağrı'da bayram tedbirleri yerinde incelendi
Vali Mustafa Koç, bayramda görevde olan polis ve jandarmaları ziyaret etti.
Ağrı Valisi Sayın Mustafa Koç, Kurban Bayramı dolayısıyla görevleri başında bulunan polis ve jandarma personelini ziyaret ederek bayramlarını kutladı. Ziyaretler kapsamında, il genelinde kurulan uygulama noktaları tek tek incelendi, görevli personelle bayramlaşıldı.
Vali Koç’a ziyaretlerde İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı yetkilileri de eşlik etti. Ziyaretler sırasında denetimlerin işleyişi hakkında bilgi alan Vali Koç, bayram süresince alınan güvenlik önlemlerini yerinde değerlendirdi.
Ziyaret sırasında güvenlik güçlerine hitaben konuşan Vali Mustafa Koç, milletin huzuru ve güvenliği için gece gündüz demeden fedakârca görev yapan tüm kolluk kuvvetlerine teşekkür etti.
Ağrı genelinde bayram süresince güvenlik ve trafik uygulama noktalarında 24 saat esasına göre denetimler sürdürülüyor. İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, hem şehir içi hem şehirlerarası güzergâhlarda görev başında bulunuyor.
Valilikten yapılan açıklamada, "Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla alınan tedbirlerin tavizsiz sürdürüleceği" ifade edildi.
Bakmadan Geçme





