Ağrı'da 30 Ağustos coşkusu: Kent protokolü ve vatandaşlar buluştu
Ağrı'da 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 104. yıl dönümü geçit töreni ve şehitlik ziyaretiyle kutlandı.
Haberin Özeti
- • Ağrı’da 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 104. yıl dönümü, Vali Önder Bozkurt ve geniş katılımlı bir geçit töreniyle coşkuyla kutlandı.
- • Kutlamalara öğrenciler, askeri birlikler, emniyet ve jandarma personeli ile kamu kurumları geçit töreniyle katılım sağladı.
- • Programın sonunda Vali Bozkurt ve protokol üyeleri Merkez Şehitliği'ni ziyaret ederek şehit kabirlerine karanfil bıraktı ve dualar etti.
Geçit töreninde Zafer Bayramı coşkusu
30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla düzenlenen geçit töreninde öğrenciler, askerî birlikler, emniyet ve jandarma güçleri ile çeşitli kurumların temsilcileri tören alanından geçti.
Katılımcıların ilgiyle takip ettiği geçit töreninde 30 Ağustos’un 104. yıl dönümü coşkusu yaşandı. Programda, Türk milletinin bağımsızlık mücadelesinin en önemli dönüm noktalarından biri olan Büyük Taarruz ve 30 Ağustos Başkomutanlık Meydan Muharebesi’nin tarihi önemine vurgu yapıldı.
Özel Haber
Bakmadan Geçme
Ağrı sokaklarında Hasankale lahanası satışa çıktı
Çakan’dan anne babalara: Çocuklarınızın hayatında olup bitenleri öğrenin!
Gürbulak Sınır Kapısı’nda yolcu geçişleri mercek altına alındı
Patnos Belediye Spor deplasmanda fırtına gibi esti: Üst üste ikinci zafer!
Ağrı’daki uluslararası sempozyum Nuh’un Gemisi’nin izinde tamamlandı
Eleşkirt’te sabah namazında buluştular, helise ikramıyla gönülleri ısıttılar