• Haberler
  • Ağrı
  • Ağrı AK Parti'de Teşkilat üç kademe bir araya geldi

Ağrı AK Parti'de Teşkilat üç kademe bir araya geldi

AK Parti Genel Merkez Siyasi ve Hukuk İşleri Başkan Yardımcısı Fatih Çiftçi, Ağrı İl Başkanlığı'nı ziyaret etti. Program kapsamında geniş katılımlı yönetim ve danışma toplantıları gerçekleştirildi.

WhatsApp

AĞRI KARAKÖSE HABER WhatsApp Kanalını Takip Et

En güncel haberler için bizi WhatsApp kanalımızdan takip edin!

WhatsApp TAKİP ET

Haberin Özeti

  • Fatih Çiftçi, AK Parti Ağrı İl Başkanlığı’nı ziyaret etti.
  • Teşkilatın üç kademesiyle yönetim ve İl Danışma Meclisi toplantıları gerçekleştirildi.
  • İlhami Yıldız, birlik ve beraberlik içinde çalışmaya devam edeceklerini vurguladı.

AK Parti Genel Merkez Siyasi ve Hukuk İşleri Başkan Yardımcısı Fatih Çiftçi, Ağrı’da parti teşkilatıyla bir araya geldi. AK Parti Ağrı İl Başkanlığı’nda gerçekleşen ziyaret kapsamında kapsamlı toplantılar düzenlendi.

Program çerçevesinde teşkilatın üç kademesinin katılımıyla geniş katılımlı bir yönetim toplantısı yapılırken, ardından daraltılmış İl Danışma Meclisi toplantısı gerçekleştirildi. Toplantılarda hem mevcut çalışmalar masaya yatırıldı hem de önümüzdeki süreçte hayata geçirilmesi planlanan projeler ele alındı.

Ağrı AK Parti'de Teşkilat üç kademe bir araya geldi

Teşkilat mensuplarının yoğun ilgi gösterdiği programda, parti çalışmaları, saha faaliyetleri ve yerel düzeyde yürütülen hizmetler detaylı şekilde değerlendirildi. Ayrıca birlik ve beraberlik vurgusu ön plana çıkarken, güçlü teşkilat yapısıyla sahadaki etkinliğin artırılması yönünde görüş alışverişinde bulunuldu.

Ağrı AK Parti'de Teşkilat üç kademe bir araya geldi

AK Parti Ağrı İl Başkanı İlhami Yıldız, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:


“AK Parti Genel Merkez Siyasi ve Hukuk İşleri Başkan Yardımcımız Sayın Fatih Çiftçi’yi il başkanlığımızda ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduk. Gerçekleştirilen program kapsamında teşkilatımızın üç kademesiyle birlikte kapsamlı bir yönetim toplantısı ve daraltılmış İl Danışma Meclisi toplantısı gerçekleştirdik. Toplantılarımızda mevcut çalışmalarımızı değerlendirirken, önümüzdeki süreçte hayata geçireceğimiz projeler üzerine verimli istişarelerde bulunduk. Birlik ve beraberlik içerisinde, güçlü teşkilat yapımızla milletimize hizmet yolunda kararlılıkla çalışmaya devam ediyoruz.”

Yıldız, nazik ziyaretleri ve katkılarından dolayı Fatih Çiftçi’ye teşekkür ederken, AK Parti teşkilatının sahadaki çalışmalarını aynı kararlılıkla sürdüreceğini ifade etti.

Karaköse Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme