Ağrı AK Gençlik ailesi 'terörsüz Türkiye' için şanlı bayrağın altında buluştu
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Büyükgümüş'ün çağrısı, ülke genelinde geniş yankı uyandırdı. Ağrı'da AK Parti İl Teşkilatı ve Gençlik Kolları bayraklarla sokakları donattı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Teşkilat Başkanı ve Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı açıklamayla tüm Türkiye’ye dikkat çeken bir çağrıda bulundu. Büyükgümüş, “Türkiye’nin her sokağı, caddesi, her hanesi ay yıldızlı bayrağımızla donatılmalıdır” diyerek, birliğin, kardeşliğin ve terörsüz bir Türkiye’nin simgesi olarak bayrak asmanın önemine dikkat çekti.
Bu çağrı, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geçtiğimiz günlerde Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde düzenlenen 32. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’ndaki tarihi sözleriyle birleşti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “41 yıllık parantez kapanmaktadır” ifadeleriyle terörsüz bir Türkiye için yeni bir dönemin başladığını duyurmuş, "Biz AK Parti, MHP ve DEM Parti olarak bu yolu beraber yürümeye karar verdik" açıklamasıyla da bu sürecin ortak iradeyle yürütüleceğini belirtmişti.
Bakmadan Geçme





