Afrikalı Öğrencilerden Rektör Gürel'e Hayırlı Olsun Ziyareti
Iğdır Üniversitesi'nde öğrenim gören uluslararası öğrenciler, Afrika Öğrenci Birliği Başkanı Farah Ahmet öncülüğünde Rektör Prof. Dr. Ekrem Gürel'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Ziyaret sırasında öğrenciler, üniversitedeki kültürel uyum süreçleri, akademik destek olanakları ve sosyal entegrasyonu artırmaya yönelik yapılabilecek çalışmalar hakkında görüş ve önerilerini paylaştı. Samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada, karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.
Rektör Prof. Dr. Ekrem Gürel, Iğdır Üniversitesi’nin uluslararası öğrencilere her zaman destek verdiğini vurgulayarak, “Eğitim hayatınız boyunca karşılaşabileceğiniz her türlü konuda yanınızda olmaya hazırız. Üniversitemizi daha kapsayıcı ve uluslararası düzeyde daha güçlü bir hale getirmek için sizlerin görüşleri bizler için kıymetlidir,” ifadelerini kullandı.
Nazik ziyaretlerinden dolayı öğrencilere teşekkür eden Rektör Gürel, tüm öğrencilere başarı dolu bir eğitim hayatı diledi.
Bakmadan Geçme




