Abbas Aydın kalp krizi geçirdi! AK Partililer hastaneye akın etti
Ağrı'da evinde kalp krizi geçiren AK Parti Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Abbas Aydın'ın yoğun bakımda tedavisi sürerken, haberi alan eski milletvekilleri ve partililer hastaneye giderek sağlık durumu hakkında bilgi aldı.
Haberin Özeti
- • AK Parti Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Abbas Aydın, Ağrı'daki evinde geçirdiği kalp krizi sonrası hastaneye kaldırılarak anjiyo oldu; yoğun bakımda tedavisi sürüyor.
- • Aydın'ın rahatsızlandığını duyan çok sayıda eski milletvekili ve AK Partili, hastaneye akın ederek sağlık durumu hakkında bilgi aldı.
- • AK Parti eski Milletvekili Halil Özyolcu, 25 yıllık yol arkadaşı Abbas Aydın'ı ziyaret edip geçmiş olsun mesajı yayımladı; Aydın'ın genel sağlık durumu iyi.
AK Parti’de uzun yıllar Ağrı İl Başkanlığı görevini yürüten, daha sonra milletvekili adayı olan ve halen AK Parti Merkez Disiplin Kurulu Üyesi olarak görev yapan Avukat Abbas Aydın’ın kalp krizi geçirmesi, Ağrı’daki parti teşkilatında üzüntüye neden oldu. Aydın’ın hastaneye kaldırıldığı haberinin duyulmasının ardından geçmiş dönemlerde partide görev alan çok sayıda isim Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesine gitti.
Edinilen bilgilere göre Ağrı’daki evinde aniden rahatsızlanan Abbas Aydın, Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Kalp krizi geçirdiği belirlenen Aydın, hastanede acil olarak anjiyo işlemine alındı.
Doktorların müdahalesinin ardından yoğun bakım ünitesine alınan Aydın’ın tedavisi devam ediyor. Genel sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilen Aydın, doktorların gözetimi altında tutuluyor.
Hastanede partililerden yoğun ziyaret
Abbas Aydın’ın kalp krizi geçirdiği haberinin yayılması üzerine AK Parti’de geçmiş yıllarda görev yapan siyasetçiler, teşkilat mensupları ve yakınları hastaneye geldi.
Hastanede Aydın’ın sağlık durumuna ilişkin bilgi almaya çalışan partililer, tedavi sürecini yakından takip etti. Aydın’ın anjiyo işleminin ardından genel durumunun iyi olduğu bilgisinin alınması, hastanede bekleyen yakınlarını ve partilileri rahatlattı.
Uzun yıllar AK Parti Ağrı İl Başkanlığı görevini yürüten Abbas Aydın, parti teşkilatında farklı dönemlerde birlikte çalıştığı çok sayıda isim tarafından ziyaret edildi.
Halil Özyolcu’dan geçmiş olsun mesajı
AK Parti Ağrı eski Milletvekili ve eski İl Başkanı Halil Özyolcu da Abbas Aydın’ın rahatsızlığının ardından hastaneye giden isimler arasında yer aldı.
Aydın ile yaklaşık 25 yıllık siyasi yol arkadaşlığı bulunduğunu belirten Özyolcu, hastane ziyaretinin ardından sosyal medya hesabından geçmiş olsun mesajı yayımladı.
Özyolcu, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:
“Uzun yıllar AK Parti Ağrı İl Başkanlığı yapmış, Genel Merkez Disiplin Kurulu Üyesi ve çeyrek asırdır birlikte yol yürüdüğümüz emektar yol arkadaşım Abbas Aydın’ı geçirdiği kalp krizi sonrası Devlet Hastanesinde ziyaret ettik. Kıymetli kardeşime Allah’tan acil şifalar diliyorum.”
Abbas Aydın’ın yoğun bakım ünitesindeki tedavisi sürerken sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Hastaneden taburcu edileceği tarihe ilişkin ise henüz bir bilgi paylaşılmadı.
Bakmadan Geçme