- Haberler
- Bitlis
- Ahlat'ta Kacer ve İkikubbe Mahallelerinde Sathi Asfalt Yenileme Çalışmaları Tamamlandı
Ahlat'ta Kacer ve İkikubbe Mahallelerinde Sathi Asfalt Yenileme Çalışmaları Tamamlandı
Ahlat Belediyesi, Kacer ve İkikubbe Mahallelerinde yürüttüğü sathi asfalt yenileme çalışmalarını tamamladı.
Ahlat Belediyesi, şehir genelinde ulaşım altyapısını güçlendirme çalışmalarını kararlılıkla sürdürüyor. Bu kapsamda, Kacer Mahallesi ve İkikubbe Mahallesi’nde yürütülen sathi asfalt yenileme çalışmaları tamamlandı. Belediye ekipleri, çalışmaların tamamlanmasının ardından yolları hem güvenli hem de modern bir hale getirdi.
Belediye yetkilileri, yapılan çalışmaların hem araç sürücüleri hem de yaya ulaşımı açısından konfor ve güvenliği artıracağını belirtti. Vatandaşlar, yenilenen asfalt yollar sayesinde daha rahat ve güvenli bir şekilde mahallelerinde seyahat edebilecek.
Ahlat Belediye Başkanı yaptığı açıklamada, “Hemşehrilerimiz için daha güvenli, konforlu ve modern bir ulaşım ağı sunmayı sürdürüyoruz. Ahlat’ımız için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.
Belediye, şehrin farklı noktalarında altyapı ve yol çalışmaları ile ulaşım ağını güçlendirmeye devam ediyor. Vatandaşların taleplerini dikkate alarak yürütülen bu çalışmalar, Ahlat’ta yaşam kalitesini artırmayı hedefliyor.
Ahlat Belediyesi Basın Servisi
Bakmadan Geçme





