2025-2026 Eğitim-Öğretim Yılı Judo Gençler İl Birinciliği Müsabakaları Tamamlandı
Iğdır'da düzenlenen 2025-2026 Eğitim-Öğretim Yılı Judo Gençler İl Birinciliği müsabakalarına 8 okuldan 25 sporcu katıldı.
2025-2026 Eğitim-Öğretim Yılı Judo Gençler İl Birinciliği müsabakaları, Iğdır’da yoğun katılımla gerçekleştirildi. İl genelinde düzenlenen organizasyona 8 okuldan toplam 25 sporcu katılarak kıyasıya mücadele etti. Yapılan karşılaşmalar sonunda Genç Erkekler ve Genç Kızlar kategorilerinde il birincileri belirlendi.
Dereceye giren sporcular ve takımlar, Iğdır’ı bölge ve Türkiye yarı finallerinde temsil etme hakkı kazandı.
Müsabakaları takip eden İl Millî Eğitim Müdürü Aziz GÜN, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile ortak yürütülen sportif faaliyetlerin öğrencilerin gelişimi açısından büyük önem taşıdığını vurguladı. Bu yıl sporda geçmiş yıllara oranla daha yüksek başarılar beklediğini ifade eden GÜN, turnuvaya katılan tüm öğrencileri, antrenörleri ve organizasyonda emeği geçenleri tebrik etti. Ayrıca, desteklerinden dolayı Gençlik ve Spor İl Müdürü Recai ŞAHİN ve ekibine teşekkür etti.
Müsabakaların sonunda İl Millî Eğitim Müdürü Aziz GÜN, hem Genç Erkekler hem de Genç Kızlar kategorilerinde il birinciliğini kazanan Şehit Fatih Kara Spor Lisesi öğrencilerine ödüllerini takdim etti.
Bakmadan Geçme