19 Yıldır Aynı Noktada Ayakkabı Boyuyor

Ağrı'nın merkezinde, 19 yıldır aynı noktada ayakkabı boyacılığı yaparak geçimini sağlayan Yavuz Kaya, her gün sabahın erken saatlerinde tezgahını açarak müşterilerini bekliyor.

Ağrı'nın merkezinde, 19 yıldır aynı noktada ayakkabı boyacılığı yaparak geçimini sağlayan Yavuz Kaya, her gün sabahın erken saatlerinde tezgahını açarak müşterilerini bekliyor.

Cumhuriyet Caddesi üzerinde geniş renk yelpazesi ile hizmet veren Yavuz Kaya, siyah ve kahverengi gibi klasik renklerin yanı sıra nadir bulunan tonlardaki boyaları da müşterilerinin hizmetine sunuyor. Karakösehaber internet sitemize açıklamalarda bulunan Kaya, “Müşterilerim ne renk ayakkabı boyası isterse istesin, onları memnun etmek için elimden geleni yaparım. Her renk boya ile hizmet veriyorum. Müşterinin memnuniyeti benim için çok önemlidir” dedi.

Kaya, işinin zorluklarını ve güzelliklerini de paylaşarak, “Yazın sıcağı, kışın soğuğu demeden çalışmak zorundayız. Ama işimi seviyorum, müşterilerimin memnuniyeti beni mutlu ediyor. Her boyadığım ayakkabı, benim için yeni bir sanat eseri gibidir” ifadelerini kullandı.

Yavuz Kaya’nın yanında ayakkabılarını boyayan Kemal Kurt isimli müşteri ise onun işine olan bağlılığından ve titizliğinde övgüyle bahsederek, “Yavuz Kaya, işinde gerçekten çok iyi. Ayakkabılarımı ona emanet ettiğimde gözüm arkada kalmıyor. Her zaman pırıl pırıl teslim ediyor” diye konuştu.

 

19 Yıldır Aynı Noktada Ayakkabı Boyuyor

 

Karaköse Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme