15 Temmuz Şehitler Köprüsü Neden Kapalı Son Dakika Ne Zaman Açılacak 28 Nisan?

15 Temmuz Şehitler Köprüsü Neden Kapalı Son Dakika Ne Zaman Açılacak 28 Nisan?
1. köprü kapalı mı, neden? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü saat kaçta trafiğe açılacak? 28 Nisan Pazar bugün kapalı yollara alternatif neler?.

İstanbul'da 28 Nisan Pazar Günü Trafik Durumu: 1. Köprü ve Alternatif Yollar

İstanbul'da bu Pazar günü düzenlenecek olan 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu öncesinde, trafik düzenlemeleri ve alternatif güzergahlar hakkında bilgilendirme yapıldı. İşte detaylar:

1. Köprü ve Trafik Kapatmaları

İstanbul Valiliği'nin duyurusuna göre, 28 Nisan Pazar günü gerçekleştirilecek olan bisiklet turu nedeniyle bazı yolların kapatılması planlanıyor. Bu önlemler, etkinliğin güvenli ve düzenli bir şekilde gerçekleşmesini sağlamak amacıyla alınmıştır. Özellikle 1. köprü ve çevresindeki yolların kapanması bekleniyor.

Alternatif Güzergahlar ve Saatler

İstanbul Valiliği'nin açıklamasına göre, 28 Nisan Pazar günü saat 10.00'dan itibaren Metrobüs seferleri kuzeyde, saat 12.00'de güneyde durdurulacak. Bu duraklamalar, D-100 kara yolunun güney yönünde Balmumcu ayrımlarının ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nün güney yönünün trafiğe kapatılmasıyla eşzamanlı olarak gerçekleşecek.

Alternatif Yollar ve Yönlendirmeler

Bu süre zarfında, trafiği rahatlatmak ve yönlendirmek adına Altunizade Ümraniye ayrımlarından Kısıklı Caddesi'ne alternatif bir rota sunulacak. Ayrıca Büyükdere Caddesi Sarıyer istikameti ve Barbaros Bulvarı Beşiktaş istikameti ise trafiğe açık kalacak.

İstanbul'da yaşayanlar ve bu güzergahları kullanacak olan sürücüler, bu düzenlemelere göre seyahat planlarını güncellemeliler. Trafikte yaşanabilecek olası yoğunluklar ve kapanmalar önceden bilinerek alternatif yollar tercih edilmelidir.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.