12 Nisan Survivor’da düelloyu kim kazandı? Survivor’da bu hafta kim elendi, kim gitti?

12 Nisan Survivor’da düelloyu kim kazandı? Survivor’da bu hafta kim elendi, kim gitti?
Bu hafta eleme potasında Yaman, Yasin, Hakan ve Sercan mücadele ediyor. 4 yarışmacı arasında oynanacak düello sonunda bir isim adaya veda edecek. Peki, 12 Nisan Survivor düello oyununu kim kazandı?

Survivor’da bu hafta kimin elendiği bu akşam belli olacak. Sevilen yarışma programı Survivor 2024 sezonuna tüm heyecanıyla devam ediyor. Yarışmanın 12 Nisan Cuma akşamı yayınlanan 83. bölümünde yarışmadan elenecek ismi belirlemek üzere 4 yarışmacı arasında düello oyunu oynandı. SMS sisteminin kalkmasıyla bireysel performansın büyük önem kazandığı Survivor’da düello oyununda kıyasıya mücadele verildi. Peki, Bu hafta Survivor’da kim elendi, kim gitti?

12 NİSAN SURVIVOR’DA KİM ELENDİ, DÜELLOYU KİM KAZANDI?

Survivor’ın 12 Nisan Cuma akşamı yayınlanan 83. bölümünde elenecek ismi belirlemek üzere düello oyunu oynandı. Eleme potasında yer alan isimler Yaman, Yasin, Hakan ve Sercan oldu. Eleme oyununda Yasin ve Yaman eşleşirken Sercan ve Hakan eşleşti. Survivor’da düelloyu kaybeden ve elenen isim henüz belli olmadı.

SURVİVOR'DA GEÇEN HAFTA KİM ELENMİŞTİ?

Survivor All Star'da geçtiğimiz hafta eleme potasına giren Hakan, Sercan, Poyraz ve Özgür eleme düellosunda karşı karşıya gelmişti. 4 Nisan’da Survvivor’da elenen isim Poyraz olmuştu.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.